čtvrtek 24. července 2008

Co je u nás nového - v polovině července

Předvším máme novou a dlouho očekávanou mapu Topo Czech 2.0. Profesionální (příplatková) verze je v měřítku 1:10000 a je to opravdu nádhera. Detaily, které jsme ve vektorové GPS ještě neviděli - skupinky balvanů, mokřiny, keřovitý porost, lesní průseky, skály... Prostě nádhera. Pochopitelně že i v této mapě jsou chyby a to hlavně v oblasti POI bodů (umístění kempů apod) ale je to obrovský skok kupředu. V přístrojích Gpsmap 278C, 276C i v Zumu funguje bezvadně, bohužel v 60Cxx a v eTrex je pomalá a řekl bych že téměř na hranici použitelnosti. Mluvím o PRO verzi s vysokým rozlišením detailů. Všichni uživatelé standardní Topo 1.2, kteří jí koupili nebo aktivovali v GPS po 1.4. 2008, budou mít upgrade na standardní verzi 2.0 bezplatně (čeká se na zprovoznění registračního portálu a informace o postupu upgrade), upgrade na profesionální 2.0PRO bude za 1990Kč bez ohledu na to, z jaké verze se upgraduje. Plná verze má stát 3.990Kč.

Kromě této víceméně technické informace bychom vás rádi pozvali na kvalitní kávu, kterou si u nás nyní můžete dát, protože společnosti AG Foods u nás nainstalovala skvělý stroj Sielaff Sielissimo, který připraví nejen čerstvě mleté espresso, ristretto nebo latté macchiatto ale také horkou čokoládu nebo bílou čokoládu. Kvalita surovin je prvotřídní, rozhodli jsme se používat tu nejlepší kávu (100% Arabica Carte Noire) a holandské čokolády a dávky jsou hodně silné. Stroj máme v pronájmu, téměř všechny verze nápojů stojí 20Kč, což při 8-10g dávkování (26g u čokolády) je na hranici režijní ceny. Každopádně pěnu na kávě dělá opravdu skvělou :)

A poslední informace - skladem jsou dlouho očekávané nerezové padáky na R1200GS a řada novinek z toho, co jsme měli objednané na ukázku - například nové carbon-titanové výfuky Remus Hexacone! Přijďte se podívat!

Žádné komentáře: