středa 13. července 2016

Moderní textilní materiály a výběr textilního oblečení pro moto cestování a adventure

Na našem webu najdete nový rozsáhlejší článek o moderních textilních materiálech a výběru oblečení na dálkové cestování a adventure ježdění na motocyklech.
Článek nemá ambice pokrýt naprosto všechno, to by byla práce mnohem rozsáhlejší a časově náročnější a měla by smysl spíš pro nějaký časopis. My jsme se zaměřili na to, co řešíme doslova každý den u nás na prodejně. Odpovědi na nejčastější otázky lidí, kteří buď nemají žádné zkušenosti s pokročilými materiály na motorkách nebo jsou zklamaní z vlastností toho, co si pořídili a chtějí vědět, proč to tak je a jestli existuje něco, co bude v určitých ohledech lepší.
Článek by měl dát odpověď nejen na základní věci ale i na to, o čem se moc nemluví - chování při havárii, opravitelnost po pádech atd.
Původně jsme plánovali video pořad (a stále ho máme v plánu) ale vzhledem k tomu, že od března pracujeme denně na krámě 9 hodin a po večerech další hodiny vyřizováním toho, co se nestihlo během dne (třeba odpovídat na maily a zprávy na fórech a sociálních sítích), tak v plné sezóně jsme natáčení museli odsunout na neurčitou dobu na podzim nebo v zimě a z hotového scénáře se upravil text článku.
Bylo by asi dobré zmínit, že článek nikdo kromě nás nedoplňoval, nedostali jsme od nikoho žádné podklady a vycházíme čistě z našich zkušeností za posledních 15 let v oboru. Myslíme si, že jsme jednou z firem, která má skutečně obrovské zkušenosti s těmi nejlepšími materiály na trhu a vzhledem k tomu, že neděláme jen jednu značku, můžeme vybrat nejlepší vlastnosti oblečení pro daný účel a podmínky podle potřeb zákazníka s tím, že nám nedělá problém říct i negativa. A každé oblečení má nějaká negativa a zákazník by o nich měl vědět, aby si správně vybral a byl spokojený.


Článek najdete na tomto odkazu: http://www.touratech.cz/obleceni-materialy
Jinak je to hned na titulní straně webu pod horním bannerem v menu článků pod názvem "oblečení a materiály".



Žádné komentáře: