čtvrtek 27. srpna 2009

Nový firmware pro Zumo 660 verze 3.30

Majitelům Zumo 660 doporučujeme vyzkoušet nový firmware verze 3.30, který byl právě uvolněn do distribuce přes webupdater. Tuto verzi testujeme od druhé poloviny července a jsme s ní velmi spokojení. Součástí webupdate (2. krok) je i aktualizace GPS chipsetu a hotfix řešící několik problémů s vyhledáváním družic na severní polokouli.
Verze 3.30 mimo jiné zahrnuje několik vychytávek, které jsme na Garminu žádali a naše přání bylo v této verzi vyslyšeno:
- možnost navigace po trase v obráceném směru. Nejde o funkci backtrack, kterou stále chceme ale jen o přepočítání trasy v obráceném pořadí průjezdních bodů. Protože funguje i pro trasy spočítané offroad (přímé), považujeme to za šikovou vychytávku.
- zobrazení názvů měst a vesnic v hlavní mapě i při posunu mapy prstem. Naproto užitečná věc, která nám opravdu chyběla.
- oprava importu GPX dat, zejména otravná chyba importu dat z přístrojů GPSMAP
- oprava BT firmware, která v původní verzi neposílala navigační hlášky do headsetu při současném přehrávání hudby po A2DP.

Pozor - pokud používáte naší upravenou češtinu, při provedení volitelného update (2. krok) zumo 660 text files dojde k přepsání resp. smazání souborů. Zazálohujte si Czech-TT-CZ.gtt

Žádné komentáře: