pátek 28. května 2010

Zumo 220 Maxi sady

Zumo 220 dodáváme prozatím pouze v sadách Maxi - tedy s Lifetime garanční kartou bezplatných aktualizací evropských map, s kompletní předinstalací a registrací, kovovým zamykacím držákem a Interphone F4 BT sadou s oběma typy sluchátek (do všech typů přileb).
Garmin dodává navigace s nainstalovanou mapou City Navigator 2010, my provádíme u námi dodávaných přístrojů v Maxi sadách registraci na my.garmin a aktualizujeme mapy na nejnovější verzi 2011. V případě Zuma 220 je nutné používat nový online nástroj Garmin a aktualizace trvá v závislosti na rychlosti připojení více než 5 hodin. Rozhodli jsme se pro tuto práci z toho důvodu, že aktualizace je pro mnoho zákazníků nepřekonatelný problém - zejména pokud ještě neabsolvovali naše školení - a mapa CN2011 je natolik lepší, že je škoda jí nepoužívat. Garmin také změnil ceny holých přístrojů s Lifetime na 14500Kč, takže naši zákazníci získají za 4460Kč příplatek nejen sadu Interphone F4, která se prodává za prakticky tuto cenu ale také kovový zamykací odpružený držák a časově náročnou předprodejní instalaci a aktualizaci v ceně.


Díky speciálním vztahům s Garmin CZ v oblasti motocyklových navigací, jsme získali pár přístrojů navíc a tak jsme mohli vykrýt všechny předobjednávky a máme několik přístrojů okamžitě k dodání.

Žádné komentáře: