sobota 2. října 2010

Chystané novinky - první informace z Touratech international distributors meetingu 2010 před veletrhem Intermot

Touratech nám představil některé novinky, které se budou předvádět na veletrhu Intermot v Kolíně nad Rýnem příští týden. Nyní máte možnost seznámit se s nimi jako úplně první. Oficiální fotografie a tiskové zprávy zveřejníme později - berte tyto informace jako "zákulisní". ..

Touratech v produktové řadě Streetline a Adventure představí doplňky pro motocykly BMW K1300S, Honda CBF1000F, Suzuki GSX1250Fa, Ducati Multistrada a Yamaha SuperTenere. Kromě toho byly představeny drobné výrobky, nové držáky GPS, systém upevnění kufrů a topcase Rapid Trap včetně nového topcase s velikostí pro dvě vyklápěcí přilby atd. Touratech také představil novou řadu designového oblečení ve stylu zemí, které byly cílem jejich dálkových cest (Afrika, Mexiko, Bolivie...) a také stylové mikiny v racing stylu a to i v dětských velikostech!
Ovšem zásadní novinkou je představení něčeho zcela nového - Touratech přichází se svým vlastním textilním oblečením pro cestování všeho druhu - Touratech Compaňero - ultimátní motocyklové oblečení bez kompromisů. Podrobně o něm napíšeme během dne ale v principu jde o oblečení, které je navržené Touratechem, vyráběné renomovanou německou firmou Stadler v nejvyšší možné kvalitě. Jde o systém 3 v jednom z nejlepších dostupných materiálů tak, aby se dalo používat ve všech teplotách a jízdních podmínkách - od afrických pouští až po deštivé a chladné oblasti Patagonie. Komplet se skládá z naprosto prodyšných (materiál podobný výrobkům řady Air od Rukky) kalhot a bundičky s nejlepšími dostupnými protektory pro offroad i silniční použití. Na tento komplet lze nasadit goretexový převlek touringového střihu s desítkami vychytávek. Podobný komplet NIKDO v tomto okamžiku nevyrábí a Touratech přichází s oblečením, které zkrátka nemá kompromisy. Fotografie a detaily budou zveřejněny později, stále probíhají další prezentace a školení....

Žádné komentáře: