čtvrtek 11. listopadu 2010

Akční nabídka SUUNTO v Touratech CZ

POZOR - AKCE!!!
Pokud přemýšlíte o nějakém vhodném dárku nebo si chcete udělat radost (a ušetřit peníze), upozorňujeme na speciální akční ceny na několik vybraných modelů sporttesterů a expedičních hodinek SUUNTO. Nabídka je omezená jen na několik kusů a nebude se opakovat - je to čistě "kdo dřív přijde...":

SUUNTO OBSERVER ST - 5.990,-Kč s DPH (ceníková cena 10390,-)
Observer je ideální model pro sportovní nebo outdoorové aktivity ale vzhledem k nadčasovému vzhledu je možné ho nosit k čemukoliv a kamkoliv. Model ST je v provedení z nerezové oceli v kombinaci s elastickým materiálem řemínku. Přístroj obsahuje všechny běžné časoměrné funkce (kalendář, 3 denní alarmy, stopy s mezičasem a měření kol se záznamem až 99 kol pro jeden běh...) ale především má barometrický výškoměr (vč. počítače celkového výstupu nebo sjezdů a deníku s průměry), výškový alarm, barometr umožňuje sledovat rozdíly tlaku vzduchu a teploty vč. tepelné kompenzace a ukládat hodnoty do paměti a využívat přístroj pro sledování změn počasí. Přístroj obsahuje i elektronický kompas se sledováním azimutu. Hodinky mají elektroluminiscenční osvětlení a baterii může měnit uživatel (hodinky jsou vodotěsné, dle výrobce do 100m).


OBSERVER BLACK - 5.990,- Kč s DPH (ceníková cena 10.390,-)
Limitovaná BLACK edice modelu Observer. Stejné funkce jako u modelu ST, tmavé provedení povrchové úpravy těla hodinek a gumový profilovaný řemínek. Dodávano v luxusní černé krabičce s polštářkem.



SUUNTO T6C RED ARROW LIMITED EDITION
6.054,-Kč
s DPH (ceníková cena 11.390,- Kč)
Sportovní počítače řady T6 umí mnohem víc, než jen měřit čas a snímat srdeční tep. Jsou to opravdové sportovní počítače s mnoha funkcemi pro různé sporty a jsou používané i profesionály pro dosažení lepší kondice. Modely řady T6 poskytují hodnocení kardiovaskulárního tréninku současně s měřením výkonu - což je možné využít pro dosažení lepší kondice v kratším čase. O výhodách metody EPOC (což je metoda používaná modely T6) si můžete přečíst v češtině na tomto odkazu na mikrowebu Suunto T6.
Model T6C nabízí srovnávací fyziologickou analýzu na PC, zobrazení hodnot tréninkového efektu a EPOC v reálném čase, rychlost, vzdálenost (u běhu) a kadenci šlapání (na kole) pomocí přídavných bezdrátových modulů PODs. Kromě toho pochopitelně časoměrné údaje, výškoměr pro sledování pohybu v horách a měření např. nastoupané výšky atd. Přenos signálu je technologií ANT (bez rušení), součástí balení je hrudní pás pro měření tepovky. Limitovaná edice RED ARROW je vyrobená na podporu spolupráce s mezinárodní unií triatlonu.

SUUNTO T6 - 6.728,- Kč s DPH (ceníková cena 11.990,-Kč)
Provedení přístroje T6 v tmavé barvě s pozitivním displejem (černé písmo na světlém podkladu). Prakticky stejné funkce a možnosti jako u ostatních modelů T6 řady - včetně výpočtu EPOC (numericky vyjádřené množství kyslíku v ml/kg které tělo potřebuje po tréninku) - jinak řečeno, na základě spotřeby kyslíku měří přístroj kolik ještě kyslíku je potřeba na regeneraci a návrat organismu z únavy do původního stavu. To je funkce, kterou disponují jen ty nejlepší modely tréninkových přístrojů na trhu a slouží jako prevence přetrénování nebo neefektivního tréninku. Metoda výpočtu pochází od finského výzkumného institutu pro Olympijské sporty (KIHU) a algoritmus používá Suunto právě v modelech T6 s metodou EPOC. Super je i absolutní odolnost proti rušení - kdo zná z jiných počítačů rušení např. pod trolejemi trolejbusů nebo tramvají a výpadky v záznamech dat během tréninku, tak bude překvapený, že T6 je naprostá špička a přenosy jsou zcela nerušené. A když jde o přenosy, tak kromě standardního hrudního pásu je možné dokoupit pochopitelně i PODy na přenos ujeté vzdálenosti nebo kadence šlapání na kole, bezdrátové čidlo umístěné na botě (na šněrování) umožňuje přenášet informace o tréninku běžců (velmi přesné je měření vzdálenosti po kalibraci pro daného uživatele) a lze připojit dokonce i GPS POD, který přenáší přesné informace o tréninku na určité trati. Vestavěný barometr opět ukazuje nadmořskou výšku, převýšení ale také teplotu.


SUUNTO T6C CYCLING PACK - 7.255,-Kč (ceníková cena 12.490Kč)
Přístroj je identický s modely řady T6 (černé provedení) ale je prodáván v sadě, kde jsou maximálně cenově zvýhodněné cyklistické PODy pro měření vzdálenosti (Road Bike POD), kadence šlapání (Cadence POD) a namísto běžného hrudního pásu je v sadě Comfort Belt.


Všechny uvedené výrobky vám rádi předvedeme v naší prodejně a pochopitelně dodáme vybrané další doplňky z nabídky Suunto. Skladem vedeme také náramkové počítače SUUNTO řady CORE, které sami používáme a můžeme je doporučit všem cestovatelům.

Žádné komentáře: