pátek 5. listopadu 2010

Offroad výprava do Tunisu 14.-21.ledna 2011 ve spolupráci Touratech CZ a Cestoffka

Už vás nebaví „vyjížďky“ po Evropě, sníte o něčem jiném, o něčem obtížnějším, neobvyklejším? Přemýšleli jste někdy, jak byste zvládli jízdu v písečných dunách? Už dávno jste si několik prvních lednových večerů vyhradili na sledování TV přenosů z Dakaru? Pokud jste na tyto otázky odpověděli kladně, je to jasné. Neexistuje pro vás jiná cesta než se s námi vydat na skutečnou dobrodružnou cestu…. 14. - 21.ledna 2011 ve spolupráci Touratech CZ a Cestoffka můžete vyrazit do atraktivních tuniských pouští s profesionálním zajištěním a organizací.
Výprava je určena pro cestovní endura. Pojede se převážně po asfaltových cestách, zpevněných cestách, pistách,písku ale i solném jezeře. Pro motocykl doporučujeme výbavu pro ježdění v terénu, minimálně offroad pneumatiky. Ochranné moto oblečení, včetně kvalitních rukavic a endurobot je podmínkou účasti. Po přihlášení a zaplacení zálohy dostane každý účastník seznam s doporučenou výbavou a podrobné cestovní informace. Charakter výpravy je cca ze 1/3 poušť a z 2/3 poznávaní Tunisu.
Denní režim ve většině případu předpokládá odjezd z místa nocovaní v 09:00, pokud se nedohodne jinak. Minimální počet účastníků je 6 a maximální počet je 8 motocyklu.
Vzhledem k proměnlivosti počasí a situace v tomto regionu je změna programu vyhrazena.
Ubytování na výpravě předpokládáme ve většině času ve vlastních stanech, tak by jsme byli co nejvíce nezávislí. Stravování částečně formou vlastního vaření, částečně v restauracích po cestě.
K dispozici bude naše asistenční auto, které poveze všechny Vaše osobní věci, stany, benzín, vodu, jídlo, lékárnu, nářadí atd … Cena za výpravu obsahuje:
- přípravu, organizaci a vedení výpravy zkušeným průvodcem (Diplomovaný trenér enduro třídy 2 – FTVS UK)- obstarání základních i rozšířených informací během cesty, včetně praktických informací vztahujících se k pobytu- poskytnutí základní pomoci doprovázeným osobám v případě jakýchkoliv problémů (s místními orgány, zdravotního rázu, problémy s vozidlem)- v případě poruchy nebo nehody organizace zdravotní pomoci, organizace dopravy do ČR atd- doprovod organizačního vozidla se zdravotnickým, expedičním a servisním vybavením- zprostředkování kvalitního cestovního zdravotního pojištění- přepravu motocyklu do Tunisu a zpět. Ve spolupráci s firmou Touratech jsme pro účastníky této výpravy připravili slevu na výrobky Touratech ve výši 5%. Podrobnější informace o získání slevy obdržíte v Podrobných pokynech.
Podrobné informace a přihláška: http://www.cestoffka.cz/?page_id=948

Žádné komentáře: