pondělí 1. listopadu 2010

Touratech představil doplňky pro Ducati Multistrada 1200

Touratech na veletrhu INTERMOT 2010 představil řadu doplňků pro motocykly Ducati Multistrada 1200. Tento populární motocykl byl často neprávem zahrnován do kategorie čistě silničních strojů - mimo jiné i díky absenci doplňků pro "skutečné cestovatele". Touratech představil kompletní novou řadu doplňků, které výrazně zvyšují odolnost stroje na nejrůznějších cestách, otevírají nové možnosti a přináší posádce také zvýšení komfortu.
Doplňky jsou na trhy přidávané postupně, v online katalogu pro naše území (http://www.touratech.com/shops/015/index.php?cPath=29_233) jsou již vidět první kategorie a jednotlivé výrobky, které se každý týden rozrůstají o další věci.
Mezi nejdůležitější a okamžitě viditelné patří například systémové řešení sady hliníkových kufrů řady ZegaPro (ve třech povrhových úpravách a s kapacitou bočních kufrů 31, 38 nebo 45l a objemem topcase 38 nebo 25l). Kufry je možné montovat na rámy pomocí patentovaného systému Rapid-Trap, kde montáž nebo demontáž je záležitost sekund a není nutné otevírat víko kufru. Kufry ZegaPro patří podle posledních německých testů k nejhodolnějším na současném evropském trhu a je k nim dostupná obrovská paleta doplňků, které se neustále rozšiřují - na Intermotu například o nosič a kanystr s kapacitou 3l apod. Zavazadla na Ducati Multistrada nemusí být ale jen v hliníkových kufrech, Touratech představil nové nosiče (plotny) v kombinaci matně černě anodizovaného duralu (s novým typem anodizace s ještě odolnějším povrchem) a nerez ocelí, cestovatelský tankbag z teflonované kordury s vodotěsnými zipy a velkým pouzdrem na mapu nebo 20l textilní bag na místo spolujezdce, který ocení zejména fotografové nebo kameramani, protože jde o nejbezpečnější místo pro převoz fotografické techniky s možností rychlého přístupu k materiálu bez nutnosti opouštět sedlo. Mezi praktické doplňky patří například osvědčená přídavná světla (halogen + xenon), kryty chladičů z nerez oceli v černě anodizované verzi a dvě desítky drobných doplňků - které ale ocení každý majitel na cestách - například rozšíření nohy bočního stojánku, takže motocykl nespadne při prvním zaparkování např. na louce.
Pokud se chcete podívat na anglické video (od našich kolegů z Touratech USA), kde jsou některé doplňky představené, zde je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=lB44U-CKq8U&feature=player_embedded

Žádné komentáře: