středa 15. prosince 2010

Vzorky oblečení STADLER pro sezónu 2011 u nás k vidění již dnes!

Dnes jsme dostali z Německa zásilku se vzorky oblečení značky STADLER, které budeme prodávat (kromě oblečení RUKKA) v příštím roce. Stadler je výrobce, který šije i oblečení Touratech Compaňero, o kterém jsme psali před časem v blogu a které budeme mít také v nabídce. Paralelním modelem k adventure modelu Compaňero (který bude prodávat exkluzivně pouze Touratech) je model Stadler Concept a toto oblečení jsme právě dostali na krátkou prezentaci do ČR. V prodeji bude od února 2011. Model Concept je kromě více touringové barevné kombinace odlišný v řadě detailů (nepředpokládá využití enduro bot, na nohavicích nejsou části z umělé kůže pro ovládání motorky při jízdě ve stoje apod). Jde ale o stejný princip oblečení 3v1 - tedy totálně prodyšný vnitřní oblek s protektory, trilaminátový goretexový převlek do deště, který jde používat i ve volném čase (mimo motorku) samostatně.
Kromě modelu Concept máme v prodejně na ukázku model STADLER TOUR, který budeme nabízet i ve světlé pískové barvě (a ten jsme právě dovezli), který kromě řady vychytávek obsahuje i integrovanou bezpečnostní reflexní vestu, která je součástí oblečení (a jde jí otočit buď žlutou barvou ven nebo dovnitř a pak je prakticky nepostřehnutelná) stejně jako je součástí kompletu (mimochodem s AFT větráním) integrovaná bunda z materiálu Windstopper. K oběma modelům jsme přivezli i vhodné kalhoty řady Invention a Stream.
Komplet Concept + Invention může být u nás jen týden, tak pokud se chcete osobně podívat na tento revoluční typ oblečení (a pokud máte velikost 50 tak si ho i vyzkoušet), stavte se v Modleticích co nejdříve!

Žádné komentáře: