pondělí 17. ledna 2011

Nový katalog Touratech Adventure 2011

Už jen několik dnů zbývá ke každoročně netrpělivě očekávané události - uvedení nového "hlavního" katalogu Touratech Adventure. Letošní katalog bude představen na veletrhu v Karlsruhe a koncem tohoto týdne by měl být již na rozvozu do jednotlivých evropských zemí, včetně ČR. Stejně jako v předchozích verzích nejde jen o čistý produktový katalog ale značnou část zabírají reportáže z cest, různé články a především fotografie. Mezi novinkami najdete pochopitelně doplňky pro motocykly, které byly představené na veletrhu Intermot v Kolíně nad Rýnem na podzim 2010 - tedy Ducati Multistrada a Yamaha Super Ténéré. V katalogu najdete již rozšířenou paletu doplňků pro tyto stroje. Nově také bude rozšířená část doplňků pro stroje Husqvarna včetně nové TE449 a 511. Celkem logicky najdete v novém katalogu také doplňky pro nové BMW G650GS a Triumph Tiger 800.
Každopádně - již za pár dnů mohou být fanoušci Touratechu opravdu spokojení, protože budou držet v ruce svojí "bibli" o rozsahu impozantních 1220 stránek - a jako obvykle - zcela zdarma!


Objednávkový formulář na naší stránce zůstává zatím v provozu (katalog bude možné objednávat i pomocí našeho nového webshopu na kterém dodavatel v tomto okamžiku poměrně intenzivně pracuje) a nyní již nebudeme vyřizovat objednávky starého katalogu 2010 a všechny objednávky od dnešního dne automaticky vyřídíme s katalogem 2011. Pochopitelně dáme vědět v blogu, když katalogy dorazí.

Žádné komentáře: