pondělí 21. února 2011

Akční nabídka pro majitele autonavigací a GPS bez BT

Pokud používáte navigaci GPS bez Bluetooth profilu pro připojení sluchátkové sady nebo přístroj úplně bez Bluetooth (s audio výstupem na kabelová sluchátka) a chtěli byste jí využívat s moderní bezdrátovou BT sadou do přilby (například Interphone z naší nabídky), můžete využít speciální akční nabídku na sady Cardo BTA II, které nabízíme za akční cenu 299Kč s DPH.
Sada obsahuje komunikační modul o rozměrech cca 25x25mm s vlastním akumulátorem, který se dobíjí přiloženou nabíječkou na 220V s běžným Nokia konektorem (větší typ). Pochopitelně je možné i trvalé napájení z 12V nokia autonabíječky pro trvalou montáž na motocyklu např. pod sedlem. Audio signál je do přístroje dodáván běžným 2.6mm jackem (můžete využít standardní redukce na 3.5mm jack prodávané např. v Electrowordu). Motocyklové napájecí kabely pro palubní instalaci Garmin řady GPSMAP 27xC nebo náš kabel Touratech s audio výstupem a 12V zásuvkou (065-0258) již přímo obsahují samičku správného typu (viz foto).
Pochopitelně můžete tento adaptér využít i např. pro telefony bez BT (v sadě je dodávaný i adaptér pro starší modely Nokia) a především autonavigace, které pokud mají BT modul, obvykle jen s profilem pro připojení telefonu ale nikoliv hlasového výstupu do přilby. Hlasový výstup považujeme za poměrně velké zvýšení komfortu a bezpečnosti při navigaci např. ve městě, protože není potřeba sledovat displej navigace a stačí jen poslouchat pokyny ve sluchátkách.
Jsme přesvědčení o tom, že cena naší sady je na českém trhu jedna z nejnižších a to i ve srovnání s nabídkou nejlevnějších webshopů. K dispozici máme omezený počet sad, které budeme prodávat do vyprodání zásob a další dodávka již za těchto podmínek nebude možná.
Pokud máte zájem, stačí napsat mailem nebo zavolat, že chcete naší sadu BTA-II za 299Kč s DPH.

Výprodejové sady za 299Kč jsou již rozebrané. Máme slíbenou dodávku, která vyjde v zákaznické ceně do 500Kč v případě zájmu. Dodací termín - červen 2011.

Žádné komentáře: