pátek 15. dubna 2011

Akční nabídka GPS ZUMO 660 MINI od Touratech-CZ

Akční cena Zumo 660 MINI sada Touratech-CZ

Navigace pro motorkáře, kteří nepotřebují žádné zbytečnosti...
Sada obsahuje navigaci Garmin Zumo 660 z české distribuce s dvouletou zárukou, licenci map Topo Czech, Atlas, City Navigator Europe + doživotní aktualizace zdarma Lifetime. Nejnovější mapa CN Europe je již od nás předinstalovaná. Registrace Lifetime je vyřízená - uživatel dostane od nás hotové jméno a heslo pro přístup na my.garmin. České mapy jsou dodávané ve formě licencí (mapy ke stažení) a jsou předinstalované na 4GB kartě. V navigaci jsou předinstalované sady POI TT-CZ a Garmin CZ (t.j. včetně databáze přejezdů kooperativa) a českého hlasu O. Brouska ml. Firmware je u nás aktualizovaný na nejnovější verzi stejně jako FW všech modulů. Instalace do počítače je pouze online - tedy stáhnout si instalace z webu, v dodávce nejsou žádné CD.
Dále je v sadě motocyklový napájecí modul s kabeláží a náš kovový zamykací držák (odpružený) 065-0520.

Navigace NEOBSAHUJE standardní doplňky z balení plné verze Zumo 660 - RAM klouby, nabíječku 220V, držáky a kabely do auta atd. Je to jen holá navigace s moto kabelem a naším držákem a vytištěnou licencí. Podporu na sady MINI děláme my (stejně jako na sady MAXI a navigace prodávané z menu "a la carte" kde je zakoupená naše předinstalace).
Je možné objednat další doplňky a služby nabízené k navigacím "a la carte" podle popisu v tomto článku:
http://touratech-cz.blogspot.com/2010/12/sady-gps-garmin-zumo-660-od-touratech.html

Aktualizace: tato akční sada je od října 2011 nedostupná vzhledem ke zrušení speciální nabídky dodavatelem a vyřazujeme jí z ceníku.

Žádné komentáře: