pátek 15. dubna 2011

Akční nabídka Touratech CZ - duben 2011 - vodní filtry

Akční nabídka TOURATECH-CZ na duben 2011
Platí do vyprodání zásob.

Filtry a přípravky na sterilizaci vody pro adventure cestovatele:
Katadyn Pocket - 6990Kč.

Katadyn Pocket se pyšní pověstí nejrobusnějšího a nejkvalitněji provedeného přenosného filtru na světě. Pouze tento filtr se jako jediný mobilní filtr na světě může pochlubit záruční lhůtou v délce 20 let. Kvalitní a extrapevné provedení předurčuje Katadyn Pocket k použití v náročných podmínkách. Katadyn Pocket nabízí extrémní spolehlivost, extradlouhou životnost a plnou funkčnost i v nejnáročnějších podmínkách. Impregnovaný keramický filtr (Ag) zaručuje spolehlivou ochranu před bakteriemi a prvoky. Set Katadyn Pocket obsahuje předfiltr, sponu na uchycení filtru, brašnu.
Technologie: -hloubkový keramický filtr s průduchy o velikosti 0,2 mikronu (omyvatelný)
Výkon: ~ 1 l/min
Životnost (v závislosti na míře znečištění vody): 50 000 l
Hmotnost: 550 g
Rozměry: 24 x 6 cm

SweetWater Guardian - 2100Kč
Rychlá pumpa (1.25l/min) s triviální obsluhou odstraňuje bakterie a parazity (velikost póru 0.2mikrony). Hmotnost 300g a délka 19cm je ideální pro adventure cesty do zemí, kde je riziko i obyčejné čištění zubů (např. Nepál, Bhután..).
Mikrofiltr Sweetwater odstraňuje 99.9999% vodních bakterií a 99.9% běžných vodních parazitů jako Giardia nebo Cryptosporidium.







SteriPen Adventurer - 2990Kč
SteriPen je ručním přístrojem pro dezinfekci vody pomocí ultrafialového (UV) světla. Dokáže vydezinfikovat až 1 litr vody naráz, a to v průběhu 90 sekund. Protože dezinfekce probíhá pouze pomocí UV světla, nezůstává po dezinfekci ve vodě žádný pach, příchuť nebo chemikálie.
SteriPEN účinně zabíjí 99,9999% bakterií, 99,99% virů (mezi nimi například vir žloutenky a poliovirus) a 99,9% prvoků (např. Giardia a Cryptosporidium). Používá C vlnovou délku UV světla (UV-C), které během několika sekund ničí DNA mikrobů, díky čemuž nejsou mikroby schopné se rozmnožovat ani působit choroby. Tím jsou zneškodněné a posléze umírají. Při správném použití jsou zařízení SteriPEN naprosto bezpečná. SteriPEN má zabudované vodní senzory, které nedovolí rozsvícení lampy, pokud není ponořena ve vodě – poté už nebezpečí nehrozí. Kvůli vizuální kontrole funkčnosti vyzařuje zařízení kromě oku neviditelného UV světla také neškodné, oku viditelné modré světlo. UV lampa má životnost 8000 čistících cyklů, tj.přibližně 8000 l vody. UV lampa je v případě jejího poškození vyměnitelná u všech modelů. Zařízení jsou vyrobena z odolného plastu schváleného pro použití v potravinářských zařízeních, jsou samozřemě vodotěsná a s neklouzavým povrchem. Půl litru vody dokáže sterilizovat za 48s.

Dále sleva 10% na chemické přípravky na úpravu pitné vody. Například Katadyn Micropur MC1000F za 260Kč apod.





Žádné komentáře: