úterý 10. května 2011

Aktualizaci nových map Garmin Lifetime využil i Lou "Fanánek" Hagen

Známý textař a frontman skupin Tři Sestry a Synové výčepu, Lou "Fanánek" Hagen, se dnes stavil udělat aktualizaci svého Zuma 660 (ve speciální designové verzi z projektu Moto-Cestou-Necestou.cz). Fanánek (stejně jako řada dalších uživatelů) nemá čas ani chuť dělat technické úpravy a aktualizace GPS sám a tak se čas od času staví na kávu a navigaci mu kompletně připravíme na sezónu. Tentokrát odjíždí na Slovensko a do Rumunska a pojedou po silnici, takže vyzkouší rovnou nové mapy City Navigator 2012.1.
Upgrade map pro naše zákazníky provádíme za zvýhodněnou cenu 250Kč + případná cena upgrade (např. speciální podrobné mapy apod) a při té příležitosti můžeme upgradovat firmware včetně všech modulů, POI databáze apod. Aktuální verze map City Navigator včetně českých Topo 2010 PRO a Adresy V2 a Atlas 2011NT se vejde do Zuma 660 bez nutnosti používat datovou kartu. Majitelé Zuma 550 mají nyní možnost mít celou mapu Evropy na kartě (je potřeba typ s 4GB) a české mapy v paměti přístroje. U Zuma 550 je již velikost paměti příliš malá na všechny evropské mapy ale díky aktualizaci software nyní Zumo 500 a 550 podporuje mapové soubory s velikostí nad 2GB, což umožnilo praktický přesun velkého souboru (2.3GB) City Navigator 2012 na datovou kartu bez nutnosti vytvářet ořezanou regionální verzi (např. bez Anglie a Skandinávie) jako dříve.
Na fotografii mimochodem vidíte, že Franta využil čas při aktualizaci map a rovnou si koupil novou kameru na přilbu z naší nabídky - Veho Muvi HD10, která má (na rozdíl od mnoha podobných kamer) skutečně praktické dálkové ovládání na řídítkách, kde opravdu víte, že jste spustili nebo zastavili záznam. Navíc umožňuje rovnou i fotit bez nutnosti přepínání režimů na kameře a díky vestavěnému displeji je možné záznam okamžitě po jízdě prohlížet a případně soubory mazat bez rizika, že vymažete něco, co jste nechtěli. Kamera s doplňky v základním balení stojí celkem příjemných 4999Kč s DPH, což je cena, která není v kamenných prodejnách příliš běžná.  

Žádné komentáře: