pátek 3. června 2011

Nové tlumiče HYPERPRO v Touratech CZ skladem

Vzhledem k zájmu majitelů starších motocyklů BMW GS o opravy sériových tlumičů (což je mimochodem operace, která není úplně snadná vzhledem k tomu, že tovární tlumiče jsou koncipované jako nerozebiratelné), přicházíme s nabídkou emulzních tlumičů Hyperpro, které jsou přímo určené jako náhrada sériových na starších motocyklech. Nejde tedy o plně stavitelné špičkové tlumiče za relativně hodně peněz ale o podstatně levnější modely, které ale nabízí jemné nastavení odskoku, jsou plně servisovatelné a umožňují použít originál hydraulické předpětí pružiny BMW.
Všechny tlumiče mají stejnou cenu - 12.000Kč s DPH
V nabídce máme přední a zadní tlumiče pro BMW R1150GS Adventure, R1200GS a R1200GS Adventure. Pochopitelně dodáváme i všechny další modely Hyperpro.
Myslíme si, že ale majitelé starších strojů, které mají najeto např. 50.000km, již většinou nechtějí do motocyklu investovat desetitisíce a nějakým zásadním způsobem změnit vlastnosti podvozku. Ovšem sériové tlumiče bývají v těchto případech doslova na vyhození a jinak zcela spolehlivý stroj degradují. Výměnou tlumičů získají vlastnosti nového motocyklu co se chování podvozku týká a navíc plynulejší regulaci odskoku ve srovnání se sériovými tlumiči i modelů Adventure.
Analogicky i Ohlins (také v naší nabídce) nabízí "levnou" řadu Basicline ve stejné cenové kategorii ale některé vlastnosti tlumičů Hyperpro považujeme za lepší a proto jsme je zařadili do nabídky.
Rádi vám pomůžeme s výběrem modelu pro váš motocykl a pochopitelně tlumiče dodáme a vyměníme.

Žádné komentáře: