středa 22. června 2011

Novinky Touratech

Za krátkou dobu začíná tradiční setkání BMW Motorrad Days v Garmisch-Partenkirchenu (1.-3. července 2011). Jako obvykle bude mezi partnery akce i Touratech AG. Na stometrové ploše bude prezentovat především plně vybavené předváděcí stroje. Kromě toho mohou návštěvníci akce shlédnout video z celé série GS Trophy, které bude prezentovat zakladatel Touratechu, Herbert Schwarz v pátek 1. července v 16:30 a v sobotu ve 12:30 v BMW Motorrad US lodge. Možná se potkáme mezi předpokládanými 30-40 tisíci návštěvníky :)
Závěrečný závod zmíněné série GS Trophy se konal během víkendové akce Touratech Travel Event v Niedereschachu, kde byl letos překonán rekord počtu návštěvníků (více než 10.000 registrovaných). Reportáž a fotografie z akce najdete na tomto odkazu na webu touratech.com.

Fanoušky hard endura pochopitelně může zajímat informace, že legendárního Erzberg Rodea, které se koná 23 - 26. června, se zúčastní opravdu světová špička z mnoha zemí světa. V loňském roce se jezdec Touratech Racing Teamu, Gerhard Forster na BMW G450X umístil na skvělém devátém místě ze 1700 startujících jezdců. Mimochodem, jen 15 jezdců dojelo do cíle! V letošním ročníku bude za Touratech Racing Team startovat trojice jezdců - specialistů na extrémní enduro - kromě Gergarda Forstera pojede i Jens ter Jung a Alex Sedlmair. Tentokrát pojedou na Husqvarnách TE449. Držte jim palce. Pro představu o tom, jak vypadá Erzberg Rodeo si prohlédněte video na této stránce.

Žádné komentáře: