pondělí 4. července 2011

Léto s Interphone

AKCE INTERPHONE - LÉTO 2011
Až do 15. července 2011 můžete nakoupit komunikátory Interphone za mimořádné zvýhodněné "letní" ceny. Akce dovozce je omezená časově i množstvím a platí do vyprodání zásob, takže nemá smysl váhat...
Interphone F4 TWINPACK místo 7990,-Kč za 7490,-Kč
Interphone F4 SINGLEPACK místo 4290,-Kč za 3990,-Kč
Navíc ke každému TWINPACKU nebo k dvojici SINGLEPACKů dostanete voděodolné pouzdro na telefon s montáží na řídítka Interphone SMTP namísto za 890,-Kč za jednu korunu! Stejná nabídka platí i pro nákup SINGLEPACKu spolu s Interphone Tribe (2990,-Kč).
Všechny výrobky Interphone (a drtivou většinu doplňků včetně Car kitu, nabíječek z USB i 12V, náhradních mikrofonů a montážních sad do přilby) máme okamžitě k dodání u nás na prodejně nebo rádi zašleme kamkoliv v ČR kurýrní službou PPL.
U nás v prodejně stále probíhá akce na nákup přileb Schuberth C3 ze skladových zásob (včetně luxusních modelů World v černé i bílé barvě) za doporučené prodejní ceny dovozce s možností nákupu Interphone F4+ za cenu 3500Kč včetně montáže Interphone do přilby! Akci lze kombinovat s letní akcí Interphone, takže při současném nákupu přilby C3 dostanete první sadu Interphone za 3500,-Kč a druhou za 3990,-Kč a k tomu pouzdro SMSP za korunu nebo k jedné sadě F4+ při nákupu přilby C3 spolu s Interphone Tribe za 2990,-Kč dostanete pouzdro za korunu také. Pro zájemce o C3, kteří chtějí koupit výhodnější Twinpack pak platí cena akce (7490,-Kč) a také máte montáž dou nás koupené nové přilby C3 zdarma.
Časté dotazy:
Čím se liší TwinPack od dvojice F4?
Twinpack je balení v jedné krabici, kde jsou dvě jednotky Interphone F4, čtyři mikrofonní stereo sady (2 pro otevřené/vyklápěcí a 2 pro integrální/enduro přilby), dvě kompletní montážní sady na přilbu (samolepící základna, šroubovací základna se svorkou na lem), nabíječka na 220V s dvojicí koncovek a montážní materiál. Oproti dvojici samostatných "singlepacků" tedy přijdete o jednu nabíječku a dvě montážní sady. Twinpack je vhodný pro lidi, kteří v drtivé většině případů cestují všude spolu a jedna nabíječka jim stačí a využívají každý jen jednu přilbu. Majitelé více přileb (např. vyklápěčky na cestování a enduro přilby na adventure ježdění) asi ocení více singlepack.

Je v balení F4+ vše pro montáž do dvou přileb?Ano, pokud to nejdou dvě stejné přilby - jedna musí být integrální nebo enduro a druhá vyklápěcí nebo otevřená a nebo musí být např. v integrální nebo enduro přilbě prostor pro montáž mikrofonu na tyčce. Zkrátka jeden mikrofon v sadě je "na drátku" a nalepuje se dopředu v přilbě, druhý je na ohebné "tyčce". Ostatní montážní materiál včetně základen je v F4+ singlepacku dvojmo ale pochopitelně v krabici je jen jedna elektronika, takže si musíte vybrat, se kterou přilbou pojedete a jednotku nacvaknout do jedné nebo druhé.

Platí nějaká akce na nákup dvojice zařízení Tribe?Ne. Cena je 2990,-Kč včetně nabíječky s mikroUSB konektorem za kus a tato cena je platná.

Jak dlouho vydrží baterie F4 a Tribe v provozu? Potřebujeme 12V nabíječku?F4 vydrží 8-10h nepřetržitého hovoru v režimu interkom na plné nabití. To znamená pro většinu motorkářů celý den jízdy. Pokud potřebujete více než 8 nebo 10 hodin hovoru mezi dvěma nabitími z 220V nebo se často pohybujete v místech, kde není 220V (kempujete v horách apod), 12V nabíječku lze jen doporučit. Navíc hodinové nabíjení z 12V zásuvky např. během oběda podstatně zlepší stav baterie a lze tak v pohodě dosáhnout prodloužení hovorového času. Tribe vydrží v provozu víc, než jsme byli schopní zatím otestovat. Na plné nabití zvládne v režimu s nižším výkonem (low) pracovat téměř bez přerušení 10 hodin. Navíc 12V nabíječky na mikro USB se prodávají za doslova pár korun (jde o běžné nabíječky na všechny moderní telefony prodávané v Evropě) a není problém využívat tu, kterou máte na cesty k mobilu.

Zvládnu montáž sám nebo potřebuji někoho, kdo tu práci udělá?To je velmi těžké posoudit, protože pro někoho je těžké i rozebrat obyčejnou přilbu na díly. Každopádně montáž může být precizní a nebo lajdácká. Pokud připevníte sluchátka na polstrování a necháte kabely viditelné, je jasné, že dříve nebo později (spíš dříve) vám bude takto namontovaný přístroj protivný, bude vás tlačit do uší a kabely se poškodí. Při precizní montáži jsou sluchátka 100% zapuštěná do výstelky přilby pod krycí látkou, všechny kabely jsou skryté a nikde se nelámou a výstupní kabel od jednotky prochází za spodním lemem přilby. Na některé přilby trvá taková kvalitní montáž zkušenému člověku 15 minut a na jiné trvá hodinu a je potřeba použít speciální nástroje, mikro hvězdičkové šroubováky apod. Touratech CZ nabízí montáž za standardní hodinovou sazbu a každý si musí rozmyslet, jestli chce zkoušet experimentovat s montáží do přilby třeba za 25 tisíc Kč sám nebo to svěří někomu, kdo už to mnohokrát dělal. Ale obecně platí, že čím levnější přilba, tím je to práce horší, protože výrobci levných přileb nepředpokládají, že by komponenty přilby někdo někdy rozebíral a tak při montáži člověk narazí na řadu nástrah jako jsou pevně přilepené polstry, neodmontovatelné deflektory, zalepené výstelky a nulový prostor pro normální sluchátkovou sadu. V případě nouze máme skladem i extra nízké sluchátkové sady ale ty jsme zatím potřebovali jen u extrémních čistě sportovních přileb ale měli jsme řadu přileb nejlevnějšího typu (na skůtry), kam smysluplně sluchátka přidělat prostě nejde.

Žádné komentáře: