úterý 17. dubna 2012

Nové oblečení v nabídce Touratech CZ - holandská značka DANE

Máme v nabídce oblečení holandské značky DANE.
Značku vlastní stejní lidé jako třeba (např. na Slovensku populární) DiFi, tedy firma Motoport.
Dane je zaměřené na jinou skupinu zákazníků a chtějí jiného dovozce pro každou z jejich značek a nakonec jsme se s nimi dohodli. Segment cenově výhodného oblečení z poměrně kvalitních materiálů jsme pokrytý neměli a v produkci DANE je pár fakt pěkných věcí, které se pro náš trh hodí naprosto perfektně.
Dneska už mělo pár lidí možnost vyzkoušet si nějaké vzorky - prodyšný komplet Strandby v černém a šedém provedení s převlekovými kalhotami (zip po celé délce) a vložkou v bundě (není nutná kupovat když zákazník nechce) nebo klasický komplet podobný R2P s názvem TORRESO v šedo-bílo-černém provedení s GoreTex vložkou (typ Performance Shell) a protektory SaS-Tec.
Můžeme vozit cokoliv, pro začátek jsme vzali i reflexní vesty, poměrně levné goretexové rukavice do letních dešťů apod.

Během měsíce by v prodejně měly být instalované tři nové slotové stěny s pořádnou prezentací jak Rukky a Stadlera (resp. Touratech oblečení), tak této nové značky.

Cenově třeba ty věci na fotce vychází do 10 tisíc s DPH prodyšný komplet Strandby vč. převlekových kalhot (nepromok) a prodyšné vložky do bundy. Tuhle kombinaci jsme si vymysleli, protože je praktická. Vložka u bundy není problém ale u kalhot je praktičtější převlek, protože má zipy po celé délce a obleče se přes kalhoty a boty za chvilku.
Ten druhý komplet TORRESO vychází na cca 1000 EUR ale máme domluvenou zaváděcí cenu na nějaký objem kusů, takže to vyjde do 20 tisíc vč. DPH a podle nás to je jeden z nejlevnějších kompletů s Goretex Performance Shell vložkama (28 tisíc mm vodního sloupce) a plnohodnotným větráním. Větráky jsou všude, na tom obrázku to není tak vidět ale jsou vpředu, pod rukávy, 4 na zádech atd. Má to dost kapes vč. nepromokavých (na dokumenty, telefon..) a v téhle cenové kategorii i dost kvalitní prvky - SasTec protektory, stahovací gumovou šňůru dole na bundě, kapsy s labyrintem proti vodě, manžety GoreTex Stormcuff a ještě navíc se zipem, dvojitý labyrint překrývající přední zip, dlouhý i krátký zip na spojení bundy a kalhot apod.

Web výrobce s EUR cenami (s 19% DPH bez dopravy) je tady: http://www.dane.eu

Vzorky budou k vidění na sobotní akci BMW Motoclubu CZ - setkání "ve středu", detaily akce na webu zde a kompletní produktová řada Dane 2012 bude k vidění na našem Travel Eventu - Adventure Days v květnu (viz zde).

 

Žádné komentáře: