středa 11. dubna 2012

Nové stupačky Touratech Works

Nové stupačky pro dálkové cestování i sportovní využití - Touratech WORKS

Stupačky na cestovních enduro motocyklech musí být pevné a odolné proti možnosti ulomení při pádu motorky. Jejich tvar musí jezdci nabídnout tu nejlepší polohu při jízdě v sedle i ve stoje. Nové stupačky Touratech Works nabízí optimální řešení jak pro pohodlné cestování, tak pro sportovní jízdu ve stupačkách a jsou mimořádně robustní. To ale není zdaleka všechno..
Speciálně navržený tvar stupaček s šířkou 52mm z 4mm silné nerezové oceli se zubatou hranou má ideální poměr komfortu, stability a samočistících schopností. Některé stupačky na trhu se díky tvaru zubů doslova zakousnou do podrážky ale při delší jízdě jsou nepříjemné a nekomfortní, hroty jsou příliš cítit. Jiné mají jen nevýrazné zuby, které kloužou a bahno a nečistoty se z nich musí složitě odstraňovat. Stupačky Touratech Works nabízí komfort pro jízdu od rána do večera, den za dnem, ve stoje i v sedě (díky optimálnímu úhlu pro konkrétní motocykly) a nečistoty se na nich drží jen minimálně.
Zakulacený tvar celé stupačky (ne jen jejího konce) a profil zubů neničí podrážky bot, tvar s jedinou příčnou výztuhou nebrání kamínkům a bahnu propadávat skrz stupačku dolů. Štíhlý profil a zkosení zvyšuje průstupnost terénem (např. jízdu v řečištích, drážkách na polních cestách nebo v kamení). Oproti běžně prodávaných enduro stupačkám nebo dokonce sériovým stupačkám cestovních enduro motocyklů, je jízda v těchto situacích se stupačkami Touratech Works opravdu  méně náročná - i když jedete v hluboké traktorové drážce.
Stupačky Touratech Works jsou speciálně vyztužené v místě uchycení k motocyklu. Rozhodně vydrží větší nárazy a zatížení než jakékoliv jiné stupačky na současném trhu. Výrobce dělal destruktivní zkoušky všech dostupných továrně vyráběných stupaček na trhu a navrhnul stupačky s vyšší pevností - zejména pro využití velkých enduro motocyklů při extrémním enduru. Tyto stupačky testoval a na vývoji se podílel Touratech Racing tým, který měl k dispozici řadu různých populárních stupaček jiných výrobců a hledali řešení, které bude nejlepší. Touratech Works je výsledek jejich vývoje a uspokojí jak cestovatele, tak závodníky.
Kromě toho stupačky Touratech Works i hezky vypadají a zlepší vzhled celého motocyklu. Pískovaná nerez ocel a laserem vypalované logo prostě vypadá perfektně.
Touratech vyrábí a dodává stupačky Works pro Ducati Multistradu, Triump Tiger 800XC i Explorer, KTM LC8 Adventure, LC4 Enduro i Supermoto, řadu EXC od roku výroby 2007, Yamaha SuperTenere, Honda Transalp XL700V a pro většinu cestovních enduro motocyklů BMW včetně starších a úplně starých modelů GS.
Stupačky se prodávají za koncovou cenu přibližně 3200Kč vč. DPH

Žádné komentáře: