pondělí 14. května 2012

Garmin mapa CityNavigator 2013.1

Do všech nových navigací Zumo 660 (s volitelnou předinstalací od nás), nahráváme nyní novou mapu CityNavigator Europe 2013.1. Mezi nejdůležitější aktualizace patří 100% pokrytí Rumunska, což bude zajímat zejména cestovatele. Náš upravený mapset obsahuje kompletní oblasti pokryté v tomto vydání CityNavigatoru Europe (bez ořezání) včetně náhledů křižovatek ale bez 3D doplňku pro zobrazení prostorových budov ve městech. Kompletní mapu včetně 3D budov se do Zuma 660 nahrát nepodaří, protože velikost souborů již překračuje paměť přístroje a variantu s mapou CN na kartě a 3D mapou ve vnitřní pamětu nedoporučujeme kvůli sekání navigace. Pro příznivce 3D zobrazení budov nezbývá než omezit rozsah výběru mapových oblastí tak, aby v přístroji zbylo alespoň 200-250MB volného místa, jinak hrozí problémy s výpočtem trasy a funkčností GPS.
Pokud si chcete nahrát mapovou sadu sami (v rámci Lifetime), přes my.garmin bohužel nemáte jinou možnost než využít některý předdefinovaný mapset, protože při instalaci kompletní mapy do PC a následném sestavení mapsetu z MapSource a odeslání do navigace, neobsahuje výsledná sestava ani 3D mapy ani soubor s náhledy křižovatek, což je poměrně důležitá věc.
Každopádně nové předinstalované navigace od dnešního dne od nás obsahují standardně celé území CN2013.1 s JCV ale bez 3D budov.

Žádné komentáře: