pátek 31. srpna 2012

Akční nabídka prádla Rukka - září 2012

Nová akce Touratech na skladové prádlo Rukka
prodej bez DPH, tedy sleva 20%

Máme v akční nabídce pánské a dámské spodní funkční prádlo řady Seamless - pánské MAX a dámské MONA. Dámské i legíny stejné řady prakticky všech velikostí co se vyrábí, pánské jen v omezených počtech a velikostech.
Dále unisex prádlo řady OUTLAST (kompenzuje teplotní výkyvy) - triko s malým stojáčkem a legíny.
A menší počty a omezenější nabídka velikostí prádla řady CoolMax.
Nabídka platí do vyprodání zásob a pouze na skladové zásoby na prodejně Touratech CZ v Modleticích.
Protože velikosti prádla u Rukky absolutně neodpovídají středoevropským velikostem, doporučuji rozhodně vyzkoušet. Malé postavy potřebují obvykle L/XL a lidi kolem 90kg už 3XL...
Pánské - první vrstva do horka Seamless MAX, osvědčené v 50°C v Maroku, nesmrdí ani po mnoha dnech, s jedním setem se dá jet 14 dnů, bezproblémů uschne po vymáchání ve studené vodě za pár hodin..
Dámská verze - Seamless MONA
Outlast se vyrábí v unisex provedení a velikostech od cca 36 dámské až po 2XL pánskou. Outlast je unikátní materiál, který po asi 15-20 minut dokáže kompenzovat prudké teplotní výkyvy, takže se člověk při krátkodobém zvýšení teploty nezpotí nebo naopak neotřese zimou, když na podzim na chvíli zajde sluníčko za mraky nebo dojíždí poslední kilometry večer domů apod. Oboje prádlo jde skvěle využívat i v jiných sportech - MAX máme vyzkoušený např. při lyžování, Outlast při golfu apod.

Ceny:
MAX a MONA trika: 1170Kč standardní cena, 950Kč po slevě
MAX a MONA spodky/legíny: 1036kč standardní cena, 850Kč po slevě
OUTLAST trika i spodky/legíny: 1510Kč standardní, 1250Kč po slevě

Všechny ceny jsou vč. DPH. Standardní záruka 24 měsíců.

Žádné komentáře: