pátek 9. listopadu 2012

Speciální nabídka GPS navigací určených pro podzimní a zimní enduro výpravy

Protože řada lidí, kteří jedou s Radkem (endurovypravy.cz) nebo s Milanem (enduroskola.cz)  do Tuniska teď v listopadu nebo v lednu, nemá vhodnou GPSku, domluvili jsme speciální nabídku, ke které se můžete připojit a získat šikovnou GPS vhodnou na takové cesty.
Nabízíme výběr ze dvou možností - Dakota 10 a GPSMAP 62ST.

Dakota 10 je malý a odolný přístroj s ovládáním pomocí dotykové obrazovky. V naší nabídce je kromě české Topo mapy předehraná nejnovější mapa Tunisu a navigace je doplněna o plastový držák RAM s kuličkou, ramínkem RAM a objímkou na řídítka. Cena 4000 zahrnuje navigaci i RAM díly (na fotce je jen RAM držák - chybí propojovací ramínko a spodní kloub s objímkou)...

GPSMAP 62ST je špičková turistická navigace, vyvinutá jako nástupce oblíbeného modelu GPSMAP 60. Příjmač je velmi citlivý, bezproblémů funguje i v lese nebo zástavbě, tento model navíc obsahuje i 3-osý kompas, takže je možné držet azimut i při ztrátě GPS signálu a to v libovolné poloze navigace. Tento model obsahuje předehranou turistickou mapu Evropy (turistickou, nikoliv silniční - je určená pro turistiku, nenaviguje z bodu A do bodu Cool a českou Topo mapu 1:25000. Od nás je doplněna o nejnovější mapu Tuniska. V sadě je dále kovový zamykací držák Touratech (s možností montáže na 10mm tyčovinu nebo pomocí RAM kloubů). Celková cena je 12700Kč vč. DPH.

Objednat lze telefonicky, ve zprávě nebo mailem - stačí napsat vybraný model a heslo NAVIGACE PRO TUNIS. V případě zájmu není problém doplnit navigace o další mapy dle výběru zákazníka - upgradovat Topo na verzi PRO, doplnit o kartu se silniční mapou Evropy nebo jiné topografické mapy (Rumunsko, Maroko...), doplnit napájení z palubní sítě, držák do auta apod.
 
 

Žádné komentáře: