čtvrtek 1. listopadu 2012

Vánoční vouchery 2012 v prodeji

Od dnešního dne máme v prodeji vánoční vouchery 2012.
Pokud nevíte, čím udělat radost vašemu příbuznému, kamarádovi nebo partnerovi, možná se vám bude hodit dárková poukázka, kterou nabízí prodejna Touratech CZ na letošní Vánoce. K dispozici jsou poukázky v hodnotě 1000, 2000, 3000, 5000, 10000 a 20000 Kč ale pochopitelně vám připravíme i speciální poukázku na částku, kterou si řeknete. Jako bonus je k poukázkám poskytovaná sleva ve výši 5 - 10% z ceníkové ceny zboží, které si majitel poukázky vybere. To znamená, že např. s poukázkou na 20 tisíc Kč získá zboží v hodnotě 22 tisíc Kč s DPH apod. Poukázky na hodnotu do 10 tisíc Kč mají tedy bonus 5%, 10-20 tis. Kč mají 7% a od 20 tisíc Kč pak je sleva 10%. Slevy z poukázek jsou konečné a není je možné kombinovat s klubovými slevami apod. Je ale možné při jednom nákupu uplatnit více poukázek. Uplatnění poukázky je jednorázové - hodnotu poukázky je při uplatnění nutno vyčerpat v plné výši.
Poukázku je pro uplatnění slevy nutné uplatnit od ledna do konce února 2013. Je možné tedy objednávat i věci z nového katalogu, který bude od února k dispozici. Pokud si objednáte dodávku poukázky na dobírku (např. do zaměstnání nebo na jinou adresu, aby se o tom dotyčná osoba nedozvěděla), dodáme vám poukázku včetně aktuálního katalogu a speciální samolepky "United Nations of Adventure" bez úhrady dopravy a dobírky, to znamená, že zaplatíte pouze částku uvedenou na poukázce, náklady na dopravu poukázky a katalogu (PPL) a poplatek za výběr dobírky platíme my. Nedílnou součástí poukázky je daňový doklad, který je nutný pro uplatnění poukázky při vyzvednutí zboží.
Poukázkou může majitel zaplatit jakékoliv zboží na naší nabídky - tedy nejen výrobky z katalogu Touratech ale také výrobky z našeho přímého prodeje a dovozu - Rukka, Stadler, Dane, Interphone, Garmin, Spot, Motorex, Sargent Seats apod.
Pokud si chcete voucher objednat, stačí napsat mail na adresu: objednavky@touratech.cz a je nutné uvést tyto údaje: jméno a příjmení adresáta, adresu, PSČ a kontaktní telefon a hodnotu vybrané poukázky. Adresátem se rozumí ten, kdo bude poukázku platit (kupovat) a na tu adresu zašleme tedy balíček s poukázkou. Jméno a adresu konečného majitele poukázky znát nemusíme, můžete jí věnovat komukoliv, jediná podmínka je, že dotyčný musí voucher uplatnit osobně nebo můžeme vybrané zboží poslat PPL ale pouze na adresu v ČR. Nemůžeme zasílat zboží do zahraničí!
Pochopitelně můžete také poukázku objednat pomocí objednávkového formuláře na našem webu, napište do popisky zboží Vánoční voucher 2012 s vybranou hodnotou. A ovšem je možné objednávat i telefonicky na číslech 602 100677 a 724 984904.

Žádné komentáře: