středa 12. prosince 2012

Předvánoční novinky

Vánoční večírek Touratech ve WhiteBlue v Jílovém u Prahy, středa 19. 12. od 19hZveme vás na svařák, popovídat si, podívat se na nějaké nové fotky, seznámit se s našimi speciálními hosty a trošku se odreagovat od předvánočního stresu... Pohodová akce pro pohodové lidi, které baví to, co děláme - cestování na motorkách, enduro, rallye apod.
Každý registrovaný účastník dostane od nás drobnou pozornost (stačí napsat třeba i mail nebo SMS že dorazíte abyste toho opatřili dost a na každého se dostalo).
Místo akce: Klub White Blue v Jílovém asi znáte všichni a kdo neznáte, tak budete překvapení a bude se vám tam líbit. Těšíme se na vás.
GPS souřadnice místa akce: 49°53'49.383"N, 14°29'31.110"E
 
Speciální vánoční balíček ADVENTURE MENUStejně jako vloni, i letos budeme mít v nabídce speciální dárkový vánoční balíček Adventure Menu za výhodnou cenu. Letošní bude obsahovat 8 kompletních jídel z nabídky Adventure Menu, dvě balení krůtího masa na cibulce (novinka) a nádherný outdoorový nůž Gerber. Jen ten samotný nůž se prodává v rozmezí 800-1000Kč.
Celý balíček bude stát 1399Kč vč. DPH. Příprava balíčků je u výrobce trošku zpožděná a předpokládáme, že je dostaneme opravdu těsně před Vánoci. Myslíme si, že to celkem nevadí i kdybyste si je měli koupit třeba i mezi svátky (kdy máme také otevřeno) nebo i po Novém Roce. Každopádně to je skvělá nabídka a bezvadný praktický dárek pro každého cestovatele.
 
Dárkové poukazy s předvánoční slevou stále v prodejiStále máme v prodeji dárkové poukazy na odběr libovolného zboží Touratech s 10% slevou. Výše poukazu může být prakticky v libovolné výši, podle vašeho přání, podmínkou je zakoupení poukazu do konce letošního roku a uplatnění do konce února 2013. Poukaz je možné uplatnit na jakékoliv výrobky nejen z nabídky katalogu Touratech ale také z naší přímé distribuce (např. sedla Sargent, oblečení Rukka, Dane apod).  

Žádné komentáře: