úterý 5. ledna 2016

Doplňky na Africa Twin CRF1000L 2016+

Doplňky na Africa Twin CRF1000L 2016+

Vzhledem k tomu, že dostáváme dotazy, proč nemáme v nabídce doplňky na novou Africu Twin, je potřeba asi upřesnit situaci.


Doplňky Touratech se pro celý svět vyrábí v jednom místě a to v Německu. Doplňky na novou Africu Twin budou dostupné během prvního čtvrtletí letošního roku ale nejdříve po vydání nového katalogu 2016. Do té doby nejsou ani známé produktové kódy. Informace o jednotlivých výrobcích a fotky výrobků z prototypů jsme zveřejnili přímo na veletrhu EICMA, kde byly tyto nové výrobky uvedeny a v češtině se všemi fotkami ho najdete zde:
http://touratech.cz/novinky/4066764542687635842/touratech-na-eicma-2015.html



Doplňky jsme také představili v českém videu přímo na veletrhu:


Až budou doplňky mít objednávací kódy, zařadí je továrna do nabídky a objeví se v jednotlivých shopech v příslušném výběru značky a typu. Zatím nejsou zařazené nikde, což se dá sledovat na jednotlivých shopech v jednotlivých zemích:
http://shop.touratech.sk/
http://shop.touratech.de/
http://shop.touratech.fr/
http://shop.touratech.it/
Atd…

Tyto online shopy spravuje totiž přímo výrobce a nové výrobky do nich zařazuje současně do všech. Takže není možné, aby byly na Slovensku dostupné a v Itálii, Francii, Anglii nebo České republice ne. Momentálně tedy NENÍ možné doplňky na novou AT objednat, neznáme ani konkrétní ceny, ani objednávací čísla výrobků. Víme jen to, co bylo představené na veletrhu.
V momentu, kdy se objeví první zmínka o zařazení kteréhokoliv z AT 2016 výrobku objeví, okamžitě to dáme vědět. Čekáme na ty věci stejně jako čekají kolegové všude na světě.
To, že již nyní vychází moto katalogy 2016 s naší reklamou na tyto výrobky neznamená, že je máme již v prodeji. Inzerci do katalogů bylo nutné zadat v předstihu a katalogy budou v prodeji celý letošní rok, takže celkem jde pochopit, že když katalog vychází začátkem ledna a inzerce do něj byla zadaná v prosinci, tak se asi stane, že bude k dispozici dřív, než reálná dostupnost těch výrobků třeba koncem ledna nebo v únoru apod. Pokud jsme to náležitě nezdůraznili, tak se omlouváme ale určité věci považujeme za logické. Ostatně v době, kdy jsme zadávali inzerci a kdy dokonce první katalog byl již na stáncích, tak nebyla v prodeji ani nová Africa Twin :)

Děkujeme za pochopení a sledujte náš web a FB stránku, kde zveřejňujeme všechny novinky.





Žádné komentáře: