úterý 9. února 2016

Speciální edice motocyklového oblečení Africa Twin od Klimu...


Jeden z největších světových výrobců goretexového motocyklového oblečení, americká firma Klim, uvedla dnes na trh nejnovější designovou řadu ve stylu Honda Africa Twin.

Speciální edici tvoří bunda a kalhoty řady Latitude spolu s bundou Inferno, která se používá jako teplejší střední vrstva. Pochopitelně barevné ladění a design jednoznačně ukazuje příslušnost k novému modelu Hondy - Africe Twin. Použití log Africa Twin má Klim pochopitelně schválené a licencované. Podle vedení firmy má Africa Twin fantastickou historii a jde o legendu na poli adventure cestování a Klim je rád, že mohli vytvořit pro majitele nového stroje speciálně stylizované oblečení.
Podobně se vyjádřil i viceprezident motocyklové divize Hondy v USA - pro ně je Africa Twin nesmírně důležitý projekt a jsou velmi rádi, že mohli zapojit tak oblíbeného výrobce oblečení jako je Klim, do projektu spojeného s tímto modelem.

Oblečení Latitude ve verzi Africa Twin je ušité s využitím osvědčených technologií - odolného laminátu s membránou GoreTex, který zaručuje maximální komfort i v nejextrémnějších podmínkách. Integrovaný chráničový systém využívá chrániče D3O. Bunda má 11 kapes a kalhoty tři, takže i cestovatelé na dlouhých výpravách nebudou mít problém s uložením drobností, které chtějí mít stále u sebe. Oblečení pochopitelně doplňují bezpečnostní panely 3M Schotchlite. Větrání je u Klimu doslova pověstné - i model Latitude, který je určený zejména pro dálkové cestování s větším podílem jízdy po silnici, má nadprůměrný počet a rozměry větracích otvorů, které zajišťují tepelný komfort i v horkém počasí. Osvědčená spandexová bundička Inferno patří k nejoblíbenějším motorkářským výrobkům v kategorii - má vynikající termo vlastnosti při neuvěřitelné flexibilitě (na rozdíl od softshellu používaného většinou konkurence).

Oblečení Klim z řady Africa Twin collection bude na trhu od dubna.

Kompletní fotogalerie včetně detailů je k dispozici na tomto odkazu.

Žádné komentáře: