čtvrtek 19. března 2009

Akce Garmin po výstavě

Dnes jsme se dohodli s distributorem Garmin na několika akčních nabídkách. Najdete je již v ceníku tady. Protože prakticky okamžitě začaly chodit dotazy po ICQ, odpovím podrobněji takto v blogu a nemusím to psát pořád dokola..
V principu se jedná o speciální nabídky na tři přístroje - Nuvi 550, Zumo 550 a GPSMAP 278C.
V normální ceně platné od 16. 3. 2009 je ale do 3. dubna 2009 namísto mapy Topo2 bezplatně licence lepší mapy Topo2PRO, která je běžně o 2000Kč dražší.
Druhá sada nabídek obsahuje původní konfiguraci (tedy s Topo2) ale za mnohem výhodnější cenu je k navigaci také bezplatná doživotní aktualizace evropské mapy CN (produkt se jmenuje NuMaps Lifetime). U naší akční sady Zumo 550 MAXI je příplatek za Lifetime jen 1000Kč, což je o 2/3 nižší cena, než normálně. U Nuvi je to levnější o 800Kč (jde také o jinou cenovou kategorii navigace) a u 278C je Lifetime levnější o 1300Kč. Podle nás to je výhodné, zejména u sady Zumo 550 MAXI není celkem co řešit. Mimochodem, pokud už máte Interphone (součást MAXI sady) koupený třeba na výstavě, odečteme vám z ceny MAXI sady 2000Kč, pochopitelně ale Interphone zakoupený v sadě můžete prodat kamarádům apod. Jestli ale nevíte co s ním a máte třeba Nolan přilbu s BT, tak počítejte s 2000Kč slevou.
Bohužel nejsme schopní kombinovat obě akční nabídky - tedy Topo2PRO "v ceně" a k tomu Lifetime s neuvěřitelně velkou slevou.
Ještě pár poznámek - cena 512MB Garmin karty (nutná pro 278C) je nyní nižší o skoro 1000Kč, vychází na 5136Kč.
Od pondělí budou k našim navigacím dodávané v ceně české mapy Topo2 (nebo v akci Topo2PRO) a nová mapa Atlas Czech v8, která nahrazuje už opravdu letitý Atlas v7. Nová mapa se zdá být výborná. Testujeme poslední beta verzi a vypadá bezvadně. A ještě novinka - v ceně bude i nový produkt Adresy CR v1. Jde o "slepou" mapu, která se dá zapnout současně s jakoukoliv jinou mapu ČR (vč. CN2009) a nedělá nic jiného, než že dokonale vyhledává sídla v ČR podle nově koupené databáze, kde je rejstřík všech domů s čísly popisnými i orientačními. Tohle je mapový produkt, který v ČR (i na Slovensku) opravdu chyběl a Garmin je první, kdo ho nabídne v té podobě, v jaké je aktuálně stav rejstříku sídel. Pokud adresu v této mapě najdete, můžete se na ní navigovat jakoukoliv jinou mapou, cíl je pochopitelně převen na souřadnice a je úplně jedno, která mapa vás na cílovou souřadnici dovede. Podstatné je, že budete přesně na místě a ne na druhém konci třeba několika kilometrové ulice.
Pochopitelně neustále vylepšujeme a doplňujeme našeho průvodce výběrem motocyklových navigací na našem webu, doplňujeme produktové stránky a informace...

Žádné komentáře: