čtvrtek 19. listopadu 2009

Nové výrobky Touratech Streetline pro 2010

Jestli vás zajímá, co připravujeme nového na rok 2010, tak vás možná zaujmou příklady několika nových výrobků, které již najdete v dostupném katalogu Touratech Streetline 2010, který můžete okamžitě objednat nebo si ho vyzvednout u nás (vzhledem k šíleným cenám poštovného to uvítáme).

Mezi zajímavými novinkami najdete řadu doplňků pro BMW R1200RT model 2010, o kterých jsme informovali v souvislosti s výstavou EICMA v Miláně. Nás zaujaly nové kryty hlav, které jsou více designově sladěné s cestovními stroji. Obdobně jsou řešené i nové kryty chladičů - například nádherný kryt pro F800R, kde se využívá kombinace duralu a karbonu. Tyto výrobky jsou výsledkem nově ohlášené spolupráce s designovým centrem, které se podílí na návrhu streetline výrobků Touratech a také díky koordinaci při vývoji přímo s továrnou BMW, která od roku 2010 navazuje s Touratechem mnohem užší spolupráci nejen při testování prototypů ale také při vývoji. Touratech jen dokazuje, že dokáže vyrábět nejen funkční věci ale také designově sladěné výrobky pro ty, kteří žádají funkční a současně hezkou věc. Pochopitelně jde o individuální záležitosti a každý má možnost volby ale podle nás je to správná cesta a zejména majitelé touringových strojů, kteří tak často nepadají, tento trend ocení. Protože se blíží Vánoce, možná někteří uvažujete o nějakém praktickém dárku a téměř každého majitele BMW by mohla potěšit nádherná sada kvalitního nářadí (výrobce CruzTools), která byla do nabídky Touratech zařazena na přání majitelů BMW a obsahuje ty nejpotřebnější nástroje v nekompromisní kvalitě. A pokud opravdu máte všechno a jste fanoušek Touratechu, nesmí vám v garáži (nebo třeba i v kanceláři) chybět hliníkový odkladač na helmu a oblečení v Touratech stylu.
Tyto (a řadu dalších) novinky si můžete prohlédnout v online katalogu na tomto odkazu: http://www.touratech.com/shops/015/products_new.php?page=1 a pochopitelně již okamžitě objednávat zde: http://www.touratech.cz/html/objednavkovy_formulao.html
Výrobky označené logem novinka pro 2010 budeme dodávat od příštího roku, sady nářadí jsou např. k dispozici okamžitě.

Žádné komentáře: