středa 10. března 2010

Motosalon Brno . stavba a první dojmy

Na výstavišti BVV jsem byl naposledy tak před deseti lety a musím říct, že mě překvapilo. Moderní hala, fungující organizace (z pohledu vystavovatele), docela vlídné chování např. na bránách a tak čisté toalety nejsou obvyklé na výstavištích ani v zahraničí. Opravdu pozitivní překvapení.
Stánek máme téměř hotový a na fotce vidíte jak asi vypadá. Najdete ho asi snadno, navíc výstava není rozlezlá po mnoha halách a všechno je pěkně pohromadě.
Možná z fotky už vidíte, jaké budeme vystavovat motorky - parádní BMW R1200GS Adventure, bílé F800GS Desierto s velkou nádrží, G450X v rallye úpravě a F800R z řady Streetline. Všechny motorky jsou vybavené kufry ZegaPro (z prostorových důvodů jsme přivezli především menší litráže) ale máme na stánku všechna tři povrchová provedení. Ve čtvrtek je šance, že představíme i nový Topcase, bude záležet na rozhodnutí pracovníků TTAG, kteří budou u nás na stánku také přítomní. Na pultech ve střední části stánku budeme předvádět naše navigace a držáky a to včetně absolutních novinek - Garmin Zumo 220 a hlavně Zumo 665, která nás (v Evropě) hardwarově nezajímá (vzhledem k podpoře u nás nedostupného XM rádia) ale především kvůli software, protože předváděný kus je vybavený beta verzí software, který byl napsaný na základě našich požadavků a umožňuje takové věci, které jsme si opravdu přáli a které oceníte (a doufejme že bude bez chyb a brzy dostupný i pro běžné Zumo 660, které také předvádíme). Hned vedle můžete využít přítomnosti expertů dovozce Interphone, budeme předvádět všechny modely včetně novinek v praxi, máme připravené testovací sluchátkové sady na ověření kvality zvuku a ukážeme vám, jak Interphone funguje a jak bude fungovat během jara, kdy na trh přijde radikální novinka z dílny tohoto italského výrobce bezdrátových komunikací. Ve 20m2 další části stánku je umístěno "Touratech Adventure kino" s full HD obrazovkou a kvalitním audio systémem, kde budeme od rána do noci pouštět cestovatelské filmy střídané s prezentacemi cestovatelů (povídání a promítání fotek z cest) a můžete se těšit na zajímavé cestovatelské osobnosti. Program na každý den zveřejníme tady v blogu a bude vytištěný i na stánku. Určitě se můžete těšit na víkendové prezentace Honzy Veselého na téma Dakar 2010 (a nejspíš uvidíte i jeho závodní stroj), parta Roadodendron bude u nás prezentovat prakticky denně a kdo je znáte, určitě víte, že to jsou skvělé vyprávění a zajímavé fotky z cest doslova po celém světě. Uvidíte i málo prezentované cesty z Maroka z naší vlastní produkce s výběrem nepublikovaných fotek a další a další. Čekáme také nejnovější slideshow od kolegů z Touratech AG, pravděpodobně z poslední asijské cesty majitele Touratechu - Herberta Schwarze. Každý den budeme dělat také jeden workshop na téma Interphone a jeden na téma GPS, kde bude možné ptát se odborníků na cokoliv, nechat si poradit a blíže si vyzkoušet nejnovější přístroje, seznámit se s novými programy a podívat se na nějaké vývojové verze a třeba přispět svými nápady, které můžeme předávat vývojářům v USA. A pochopitelně na vás čekají dvě palety katalogů 2010 (i Timeless a Streetline). Těšíme se na vás a doufáme, že ukážete, že výstava v Brně má smysl...
TOURATECH-CZ, hala P, stánek 39

Žádné komentáře: