pátek 5. března 2010

Touratech na veletrhu MOTOSALON 2010 v Brně

Od středy 10. 3. do neděle 14. 3. vystavujeme na brněnském výstavišti BVV na veletrhu MOTOSALON 2010. Najdete nás hned vedle stánku BMW a v těsné blízkosti expozice časopisu Motohouse. A tentokrát asi stánek těžko přehlédnete, protože na ploše téměř 50m2 vyroste něco, co každý cestovatel okamžitě pozná a podle čeho nás snadno uvidíte :) Nechte se překvapit!
Co se exponátů týče, přivezeme několik novinek, které budou ve střední a východní Evropě představeny poprvé a jedna z nich je novinkou i evropskou. Jedná se o první předvedení BMW G450X v rallye konverzi Touratech, které by mělo být nejlevnější možnou variantou pro seriózní soutěžní účast na mezinárodních rallye včetně Dakaru. Příznivce silničního cestování potěšíme např. poprvé předváděnou verzí F800R Touratech Streetline.
Dvě naprosté novinky chystáme i v našem "technologickém koutku", kde budeme předvádět kompletní produktovou řadu Interphone včetně novinek a také dvě nové navigace Garmin řady Zumo. První je produkční verze Zumo 220 s 3.5" displejem a Blutooth hlasovou navigací, druhý přístoj je z naší testovací laboratoře, jde o Zumo 665, na kterém pomáháme s vývojem uživatelského rozhraní a testujeme nové nápady. Z našich loňských připomínek a požadavků dospěly dvě zásadní věci do finální testovací fáze a máme povolení je ukázat odborné veřejnosti. Jde o systém práce s offroad tracky (prošlými stopami) a to i vícenásobnými a jejich současným zobrazením (a pojmenováním a přebarvením) na mapě. Druhá zásadní inovace potěší všechny uživatele, kteří si pamatují možnosti uspořádání displeje na nepřekonatelném GPSMAP 276 nebo 278C - tedy umístění informačních polí do rohů v typickém "leteckém" režimu a uspořádání čtveřice datových polí po pravé straně displeje. Uvidíte sami, jak se povedlo přeportovat tyto myšlenky na řadu Zumo 66x...

A hlavní překvapení vás teprve čeká... :)

Žádné komentáře: