čtvrtek 13. května 2010

Mimořádná nabídka legendární GPS

Pokud cestujete s motocyklem do zemí, kde na vašich trasách převládá šotolina nebo pisty nad asfaltem nebo jezdíte amatérské nebo poloprofesionální rallye soutěže (a to se týká i rallye v automobilech včetně např. Rallye Heroes Legend nebo Budapest-Bamako) a nemáte k dispozici špičkovou GPS, máte nyní jedinečnou možnost pořídit si jeden použitý ale naprosto perfektní přístroj GARMIN GPSMAP 278C od nás! Pochopitelně že 278C je stejně populární i mezi jachtaři, takže pokud hledáte univerzální přístroj i pro námořní použití, 278C je správnou volbou.





Máme zde na prodej jeden kus této nepřekonané navigace s Garmin kartou 512MB a s vnitřní pamětí s předinstalovanou mapou City Navigator 2011. K přístroji si můžete vybrat kovový zamykací držák Touratech ve standardním nebo MvG provedení (případně oba), v dodávce je kompletní autokit (zátěžový držák do auta, napájecí kabel s reproduktorem na 12V zásuvku, kabel na napájení z motocyklu, další napájecí kabel s 12V zásuvkou a odbočkou na audio s možností přikoupení BlueTooth modulu pro hlasovou navigaci v BT sluchátkách.





Veškeré podrobnosti o 278C najdete na našem webu zde: GPSMAP 278C





Pokud máte o přístroj vážný zájem, zavolejte 602 349970 nebo 602 100677 pro více informací a podrobnosti o ceně sady a dalších doplňků atd.

Žádné komentáře: