úterý 25. ledna 2011

Nové číslo Touratech Travel Time - nyní i v anglickém jazyce!

První číslo magazínu Touratech Travel Time vychází letos poprvé i v Angličtině! Na přání fanoušků z celého světa (s vyjímkou německy mluvících zemí) a zejména na základě tlaku ze strany mezinárodních distributorů (včetně ČR), rozhodl Touratech vydat nové číslo magazínu Travel Time i v Angličtině. Pochopitelně bude záležet i na podpoře inzerentů, protože časopis je poměrně nákladná záležitost a bez podpory inzerce by ho už (i vzhledem k obrovským investicím do tištěných bezplatných katalogů) asi vydávat nemohli. V novém čísle najdete fotografie, novinky a informace o nových strojích a vývoji doplňků (Ducati Multistrada, Yamaha Super Ténéré, BMW F800GS, KTM LC8..), reportáž z továrničky firmy Kahedo, která pro Touratech exkluzivně vyrábí sedla a textilní tašky, tankbagy apod. Dále tam najdete triky při používání navigací, zajímavosti z oblasti outdoor vybavení a spoustu dalšího. Cestopisy, které tvoří hlavní část časopisu, jsou nyní - Skotsko na touringovém motocyklu (RT) z pera majitele Touratechu Herberta Schwartze a s fotografiemi jeho ženy Ramony, můžete si také přečíst reportáž Andrease a Claudie Hulsmannových z dobrodružné cesty do Mongolska. Zajímavou reportáží je cesta F650GS Chrise Morgana z projektu BEARTREK (záchrana medvědů a jejich přirozeného prostředí a chování). Pro někoho může být zajímavá i reportáž ze zákulisí továrny Touratech - o lidech, kteří za značkou stojí.
Časopis Travel Time v anglickém jazyce jsme objednali v dostatečném počtu. Pro nás je anglické vydání placené (podílíme se na výrobě a platíme tedy za každý výtisk) ale zákazníci v ČR mají časopis zdarma, pokud si ho vyzvednou u nás na prodejně. Objednali jsme i menší množství německého vydání, takže pokud ovládáte tento jazyk, nebudete zklamaní.

3 komentáře:

Václav řekl(a)...

Dobry den, neplanujete to nahodou vydat i jako PDF? Rad bych pocetl, ale do Prahy se ted nedostanu.Dekuji.Valouch.

Tomas "TT" Kocanda řekl(a)...

Dobrý den,
pokud vím, tak to zatím v PDF k dispozici není. Ale můžeme vám to poslat se zbožím nebo budou na výstavě v březnu apod...
Ten formát bohužel neodpovídá katalogům a posílat to samostatně, tak to bychom opravdu asi už nezvládali.

Václav řekl(a)...

Zastavim se na vystave. Dekuji. Valouch.