čtvrtek 3. února 2011

Budeme vystavovat na MOTOSALONU 2011 (3-6. března na výstavišti Letňany)

Od 3. do 6. března (čtvrtek - sobota 9-20h, v neděli do 17h) budeme vystavovat na veletrhu Motosalon (web) na pražském výstavišti v Letňanech.
Součástí naší expozice bude i vloni představené Touratech kino, kde budeme promítat fotky a videa z různých akcí, předvedeme nové filmy z nabídky Touratech i z produkce našich zákazníků a kamarádů. V expozici se budeme snažit ukázat populární doplňky pro adventure i touringové motocykly, novinky v oblasti GPS navigací, bezdrátové komunikace a také představíme projekt cest za dobrodružstvím s průvodci a doprovodnými vozy. Pochopitelně budeme rozdávat naše nové katalogy pro rok 2011 (a přivezli jsme jich opravdu dost) a na stánku budou různé prezentace zajímavých výrobků za naší nabídky včetně výrobků, které děláme exkluzivně a nejsou z distribuce Touratech - např. vyhřívaná sedla Sargent, oblečení Stadler atd. Již nyní můžeme prozradit, že jsme na výstavu připravili speciální nabídku goretexového oblečení Rukka - konkrétně bund Alex, vyrobených k šedesátiletému výročí tohoto finského výrobce. Bundy Alex v limitované edici jsme objednali nejen v tradiční černé barvě ale i v šedé, modré a červené (vždy v kombinaci s černou) a na veletrhu budou k dispozici za speciální výstavní cenu.
Těšíme se, že se uvidíme s našimi příznivci, zákazníky i budoucími zákazníky a že veletrh bude alespoň tak návštěvnicky atraktivní, jako byl loňský ročník v Brně.

Žádné komentáře: