pátek 13. prosince 2013

Adventure Menu vánoční balíčky 2013 u Touratech CZ

Jak se již stalo tradicí, nabízíme i letos vánoční balíčky v dárkovém provedení Adventure Menu.
Letos v balíčku najdete všechny jídla z produkce Adventure Menu, tedy 8 hlavních jídel, 2x čisté 100% maso v menším balení a dva dezerty. V balíčku najdete i dva univerzální šátky v designu Adventure Menu zdarma. Dva proto, že se můžete o jídla rozdělit třeba s kamarádem nebo ho můžete věnovat partnerovi/partnerce apod.

Cena balíčku je 1540Kč vč. DPH a jsou okamžitě k dodání.

Objednávat můžete telefonicky nebo osobně na prodejně (602 100677, 724 984904), mailem na objednávky@touratech.cz, jednoduchým formulářem na webu (napište do popisu výrobku "adventure menu vánoce 2013") a nebo ve webshopu na tomto odkazu.

AdventureMenu jsou hotová sterilovaná jídla vyráběná speciálně pro outdoor, turistiku, expedice a jiné aktivity při kterých je zapotřebí poctivé plnohodnotné jídlo připravené za pár minut. Jídlo není dehydrované, tudíž se do něj nepřidává žádná voda.
Jídla AdventureMenu jsou vydatná, bez jakýchkoli chemických konzervantů, vyvážená, ale především chutná. To vše díky unikátnímu způsobu sterilace, který umožňuje vařit jídlo přirozeně bez použití chemie a díky kterému je jídlo i po 2 letech chutné, jako byste ho právě uvařili. Všechna jídla jsou vařená výhradně z nejkvalitnějších surovin od léty prověřených dodavatelů. Výrobce klade velký důraz na absenci chemických přidaných látek, z toho důvodu jsou všechna jídla vařena tradičním způsobem.
Především na cestách je důležité, aby byla strava vydatná. Proto jsou jídla AdventureMenu složená tak, aby zaručeně zasytila a dodala potřebnou energii na další cestu. V každé porci je vždy 150g masa. Dále omáčka a příloha, jejichž množství je závislé na typu jídla. Celková hmotnost jedné porce hlavního jídla je vždy 500g.

Popis jednotlivých jídel v balíčku najdete zde.

Žádné komentáře: