pátek 13. prosince 2013

Kolekce DAKAR™ v nabídce Touratech CZ

Německý výrobce doplňků pro motocyklové cestování, firma Touratech, získala po komplikovaných jednáních licenci na výrobu oblečení a dalších výrobků s logem nejslavnější rallye světa - Dakar™
Celá kolekce byla představená v naprostém utajení na konci října distributorům ze 40 zemí světa a v tomto okamžiku jednotlivé země dostávají smlouvy, na základě kterých bude možný prodej v daných regionech. Česká republika je mezi prvními, kdo získal povolení prodávat výrobky z kolekce Dakar™ a první výrobky jsou již na cestě do ČR.
 
 
Kolekce Dakar™ bude obsahovat několik desítek výrobků - od základních triček až po prémiové oblečení z funkčních materiálů. Touratech získal licenci na tříleté období, takže je jasné, že se nabídka bude měnit v průběhu let a řada modelů se bude prodávat jen v omezených sériích apod.
 
Hlavní část kolekce 2014 se chystá na polovinu ledna 2014, tedy na dobu, kdy se pojede Rallye Dakar 2014. Nicméně Touratech již zařadil do prodeje několik základních bavlněných triček v pánských i dámských provedeních tak, aby byly dostupné do Vánoc.
Aktuální nabídka se aktualizuje průběžně v našem webshopu na odkazu:
 
 
Touratech se bude snažit dodávat v kolekci Dakar™ především modely vyráběné prioritně v evropských zemích nebo alespoň v továrnách, kde je certifikovaná kontrola výroby a je zaručené, že se nezneužívá např. práce dětí apod. Promo výrobky z první série jsou dodávané agenturně a v Evropě se zajišťuje tisk. Hlavní kolekce obsahuje oblečení, které je vyráběné exkluzivně pro ten účel - nejedná se tedy o reklamní textil s potiskem. Každý jednotlivý výrobek prochází schvalovacím procesem s držitelem ochranné známkyDakar™, tedy francouzskou společností A.S.O. a do výroby jsou schválené jen ty, které splňují jejich nároky na kvalitu. Pochopitelně záleží také na cenové kategorii - rozdílné nároky jsou na běžný "reklamní" textil, který se bude prodávat např. na stáncích během Rallye Dakar a jiné nároky jsou na lifestylové oblečení, které se bude prodávat celou sezónu butikovým způsobem nebo prémiové modely z limitovaných kolekcí apod. Každopádně cenové kategorie jsou nastavené tak, že by si měl vybrat téměř každý - základní trička se pohybují od 20EUR a zatím nejdražší model bundy v prémiové kolekci je za 170EUR. Většina prémiových triček se bude pohybovat v hladině do 30EUR, polo trička do 40EUR a adventure košile do 80EUR. Ceny jsou pochopitelně koordinované s držitelem ochranné známky. Některé modely se objeví i na butiku Dakar, některé budou exkluzivně jen v prodejní síti Touratech.
 
 
 
V kolekci základních reklamních triček, které jsou okamžitě dostupné (pochopitelně do vyprodání zásob) na centrálním skladu (a objednané i na český sklad) najdete šest pánských a jeden dámský typ. Pánské modely jsou:
Great Expedition (velká výprava) v pískové barvě ve velikostech S, M, L, XL, 2XL
Sand Addict (závislost na písku) v bílé a pískové barvě ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL jen v bílé
ABC (s velkým logem Dakar 2014) v bílé a pískové barvě ve velikostech S, M, L, XL, 2XL a bílá i 3XL
Maps (retro tričko na oslavu poslední tovární účasti Touratech na rallye Dakar 2006) v tmavomodré barvě a velikostech S, M, L, XL, 2XL a 3XL
Dámský model v první sérii je typ Sand Addict v bílé barvě ve velikostech S, M, L
 
Všechny typy triček z první série jsou ze 100% bavlny s potiskem na přední i zadní straně. Většina modelů má také potisk na rukávu. Potisk je jedno, dvou nebo vícebarevný podle modelu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Žádné komentáře: