úterý 5. srpna 2014

Leatherman a LED Lenser v nabídce prodejny Touratech CZ

Jak jsme informovali před časem, opět jsme do nabídky zařadili multifunkční kleště Leatherman a doplnili je o čelovky a praktické ruční svítilny LedLenser, což je značka, která nyní patří také pod skupinu Leatherman.

V nabídce (a skladem) ...máme i nejvýkonnější čelovku Led Lenser H14R.2 se svítivostí 850lm a dosvitem až 300m. Výdrž svítilny je neuvěřitelných 40 hodin. Tato čelovka spolehlivě nahradí nefungující světlomet motocyklu pro nouzové dojetí z terénu apod.
 Čelovka jde upravovat podle potřeb majitele - bateriový box (LiOn akumulátor 16.3Wh nebo 4xAA nebo 4x CR123) může být umístěný mimo (např. v batohu) a s využitím levného adaptéru je možné z čelovky udělat praktické světlo pevně umístěné např. na řídítkách na kole. Ovládání je doslova geniálně jednoduché - otočný ovladač mění intenzitu světla a umožňuje naprogramování svítících cyklů. Praktický je i zámek pro přepravu (aby se světlo nezapnulo a nevybil se akumulátor během přepravy). Dobíjení je možné i z jakékoliv USB zásuvky. Optika umožňuje tvarovat světelný kužel a v maximumu přidává ještě další kužel světla do stran - ideální pro případ jízdy. Ochrana proti vodě IPX4. Čelovku LedLenser H14R.2 prodáváme u nás v prodejně za cenu 4317Kč s DPH, což je trošku levnější než je doporučená cena dovozce, který mimochodem poskytuje na čelovku po registraci prodlouženou 5-letou záruku.

Žádné komentáře: