pondělí 31. prosince 2012


Přejeme všem zákazníkům, fanouškům a kamarádům skvělý NOVÝ ROK 2013!
Především hodně najetých kilometrů v zajímavých destinacích a vždy bezpečný návrat domů.
Budeme rádi, když nám zachováte přízeň i v nové sezóně. Připravujeme pro vás řadu novinek - kromě katalogu Touratech 2013, který bude k dispozici od konce ledna a který bude mít zase více stránek než ten letošní, rozšiřujeme nabídku o několik nových značek z našeho přímého dovozu i z české distribuce. Během zimy spustíme náš nový (druhý) webshop, ve kterém budou právě výrobky mimo katalog Touratech - tedy navigace GPS, rallye doplňky, oblečení, komunikace, oleje atd. Webshop bude plně integrovaný do našeho webu a obchodního systému, jeho struktura je hotová a celý prosinec už vytváříme kategorie a překládáme popisky výrobků, zpracováváme fotografie atd. Na vánočním večírku jsme velmi rychle představili jeho podobu a ukázali jak budou vypadat produktové listy a myslím, že se lidem bude líbit a bude se v něm snadno hledat atd.
Pochopitelně budeme i na jarní výstavě - po složitých jednáních jsme se rozhodli pro účast na veletrhu Motocykl 2013 na výstavišti v Holešovicích, kam se chystáme přivézt to nejdůležitější, kvůli čemu lidi na výstavy chodí - spoustu krásně nastrojených motorek. A pochopitelně také zajímavý doprovodný program včetně promítání, které bude tentokrát na zcela profesionální úrovni včetně kina. V květnu vás čeká tradiční Travel Event / Adventure Days - poznačte si do kalendáře termín 3 - 5. května a lokalitu blízko středočeského Benešova. Všechny detaily najdete před jarní výstavou na webu adventuredays.cz.
Rádi bychom vám také doporučili přidat si naší firemní facebookovou stránku mezi oblíbené. Snažíme se, aby na facebooku bylo u nás pořád živo, každých pár dnů publikujeme nějaké zajímavé fotky, videa nebo informace. Akční nabídky a pozvánky na akce publikujeme jako první právě tam. Pokud na facebooku nejste a nechcete být, tak si můžete vytvořit jednoúčelový účet jen kvůli "lajkování" firemních stránek a vůbec nepoužívat soukromý profil - jde to registrovat na jakýkoliv mail, nemusíte mít vyplněné soukromé údaje a na svém profilu nemusíte nic publikovat. Když si přidáte naší stránku www.facebook.com/touratech.cz mezi oblíbené, tak uvidíte všechno, co tam publikujeme a co třeba jako neregistrovaní nevidíte (fotogalerie, pozvánky na akce...)
 
Ještě jednou tedy přejeme vše nejlepší a těšíme se, že se budeme vídat i v roce 2013
 
Za tým Touratech CZ
Tomáš, Milan, Ondra, Petr, Lukáš, Ivana a Hana
 
 
 
 

Žádné komentáře: