pondělí 21. ledna 2013

Testovací fáze nového webshopu2 Touratech-CZ

Jak asi víte (mimo jiné z vánočního večírku), chystáme pro vás nový webshop, který doplní ten stávající, který pro nás provozuje přímo výrobce v Německu. Všechny výrobky, které prodáváme mimo distribuci Touratech (to znamená věci, které dovážíme přímo jako dovozce do ČR nebo které prodáváme jako prodejce od českých dovozců) a které můžeme prodávat online, najdete právě v tom druhém e-shopu, který právě dokončujeme.
E-shop2, jak pro pracovně nazýváme, je zcela funkční a postupně ho plníme výrobky (prakticky veškeré překlady popisů, produktových listů a fotografie si děláme sami) a vybraná skupina lidí testuje jeho funkčnost, ladíme napojení na náš obchodní systém, synchronizace informací o skladových zásobách, objednávky atd. Webshop2 bude plně integrovaný do našeho webu, nebude se otevírat v jiném okně apod. Jeho členění bude poměrně hodně strukturované,  chceme aby si zákazníci nemuseli prohlížet mnoho stránek přeplněných výrobky ale postupně je chceme "navést" na tu kategorii výrobků, kterou hledají a tam pracovat jen s pár výrobky. Bude možné fulltextové vyhledávání i hledání podle výrobce, související výrobky atd.

Snažíme se doplňovat maximální množství technických a produktových informací, aby nebylo potřeba už nikde nic hledat a zákazník si mohl přečíst vše potřebné na jedné stránce. Jsou to obrovské spousty překladů, které si děláme sami (stejně jako grafiku, fotky atd) ale chceme mít jistotu, že tam nebudou chyby způsobené překladem lidmi, kteří nevědí, o čem jde řeč. Pochopitelně mezi základní funkčnost bude patřit např. výběr doplňků do sestavy (např. sady GPS), kde si zákazník může naklikat vše, co chce mít v sestavě a systém mu spočítá celkovou cenu se slevou a napojení na systém newsletteru, který spustíme později na jaře stejně jako individuální zákaznické slevy.
 
Jak jste také možná slyšeli, v této sezóně jsme vylepšili naše produktové portfolio a začali prodávat a dovážet některé nové věci a celé nové značky. V novém webshopu už to pochopitelně ty novinky najdete a aktuálně jsou již zpracované.
 
Chtěli jsme vás informovat o tom, na čem pracujeme a co chystáme a mezitím se můžete těšit na nový katalog Touratech, který čekáme už během příštího týdne. Jakmile bude k dispozici, dozvíte se to právě zde (nebo na našem facebooku) jako první.

Žádné komentáře: