čtvrtek 24. ledna 2013

Katalog 2013 právě dorazil z tiskárny

Nové katalogy Touratech 2013 právě dorazily z tiskárny a jsou na cestě k jednotlivým dovozcům. My je očekáváme příští týden. Pro ČR přijdou téměř čtyři tuny...
Nový katalog je opět rekordní - má 1796 stran a je to nejpodrobnější katalog v historii Touratechu a jeden z největších katalogů na cestovní motocykly jednoho výrobce na světě. Katalogy jsou opět tištěné v pěti světových jazycích a jak je již tradicí, pro ČR přijde anglická verze. Celkem se tisklo 200 tisíc výtisků.
V novém katalogu najdete spoustu novinek na řadu nových motocyklů, které přichází na trh právě v této sezóně. Máme v nabídce doplňky na nejširší paletu cestovních endur v kategorii adventure v historii a jsme moc rádi, že jsme první výrobce na světě, kdo přichází s kompletní řadou doplňků pro nejnovější vodou chlazený BMW R1200GS. Mimochodem právě Touratech měl unikátní příležitost jako vůbec první otestovat produkční verzi nového BMW na offroad výpravě na ostrov Madagaskar a cestopis z tohoto tripu najdete právě v novém katalogu včetně krásných fotografií.
V katalogu na vás čekají doplňky i na řadu dalších motocyklů, které jste ještě neviděli - KTM 1190 Adventure, nový BMW F800/700GS, Triumph TIger Explorer /XC a Triumph Trophy. Husqvarna Terra (také byla na výpravě na Madagaskaru) nebo Kawasaki Versys.

Katalog se bude pochopitelně rozdávat na jarních motocyklových výstavách - v našem případě to je výstava Motocykl, která se koná od 7 - 10. března na holešovickém výstavišti, kde pro vás chystáme opravdu velké překvapení.

Pochopitelně katalog můžete objednávat pomocí formuláře na našem webu (odkaz zde) a také brzy v našem novém webshopu.

Žádné komentáře: