pondělí 24. února 2014

Touratech CZ se stal autorizovaným servisním střediskem Touratech Suspension.

 
Autorizovaná servisní centra Touratech Suspension
 
Po velmi úspěšném uvedení tlumičů Touratech Suspension, prvních tlumičů specificky vyvinutých pro potřeby na dálkové cestování a adventure ježdění, přichází Touratech s dalším krokem - otevírá v několika zemích světa autorizovaná servisní centra. U těchto specialistů získají zákazníci kromě odborných rad a doporučení také odbornou pomoc. Kromě odborného nastavení tlumičů pro konkrétní hmotnost posádky a zatížení stroje (se kterým mívají zákazníci často problémy), jsou nová servisní centra schopná řešit veškeré úkony spojené s periodickým servisem i opravami tlumičů.

Motocykly pro dálkové a adventure cestování se na cestách musí potýkat s nekonečnými nerovnostmi, výmoly, kameny, valchami a všemi dalšími nerovnostmi na nezpevněných cestách i nekvalitních silnicích. A to vše s plně naloženým motocyklem na mnohatýdenní cestu. Adventure cestování na motocyklu často znamená projíždět extrémní terény. Ačkoliv enduro tlumiče na náročných cestách musí vydržet i limitní podmínky, není od věci čas od času nechat tlumiče zkontrolovat. Touratech Suspension tlumiče jsou vyráběné z nejkvalitnějších materiálů a komponentů pro zajištění nejvyšší odolnosti. Jsou plně servisovatelné a zaručují spolehlivost i po ujetí tisíců kilometrů v náročných podmínkách. Servisní střediska Touratech Suspension jsou vybavená a vyškolená tak, aby zaručily profesionální servisní služby každému majiteli tlumičů Touratech Suspension.

První servisní střediska otevřel americký Touratech a centrála v německém Niedereschachu. Na jaře se otevírají servisní central ve Francii, České Republice a v Turecku. Později se připojí ještě Maďarsko, Belgie, Španělsko a Thajsko. I v případě tlumičů se postupuje nekompromisně - žádná dílna, žádný prodejce nebo dealer bez úspěšného školení druhé úrovně, bez speciálního technického vybavení a bez certifikace Touratech Suspension nemá oprávnění tlumiče otevírat a cokoliv v nich dělat. Servisní centra budou absolvovat kurzy a školení periodicky, tak aby mechanici byli vyškolení na všechny typy novinek v nabídce Touratech Suspension bez ohledu na to, jestli se v dané zemi prodávají nebo ne.

Během standardní servisní prohlídky, mechanik v servisním centru celý tlumič rozebere, zkontroluje všechny komponenty a osadí tlumič novou sadou ucpávek, těsnění, gufer atd. Některé komponenty patentovaného řešení ucpávky těla tlumiče se mění jako celek, nerozebírají se na jednotlivé gumové komponenty - pro zajištění maximální spolehlivosti. Tlumiče jsou pak naplněné olejem a dusíkem předepsaným způsobem pomocí vakuového plnicího systému nejvyšší třídy, který mají všechna servisní centra nakoupené. Po servisu jsou tlumiče doslova jako nové a zákazník se na to může spolehnout. Doporučený servisní interval je 3 roky nebo 30.000km. Touratech doporučuje servis i pro extrémně náročných nebo dlouhých cestách.

Servisní centra Touratech Suspension nejsou určená jen na náročnější práce jako je kompletní servis tlumičů ale pochopitelně dělají i všechny běžné a "drobné" činnosti - výměny pružin, různé konverze, snižování motocyklů, instalace tlumičů řízení a pochopitelně i  instalace vlastních tlumičů včetně tlumičů elektrických z řad ACE a DDE apod. Výrobce klade velký důraz na to, aby zákazníci u partnerů, kteří jsou certifikovaným servisním střediskem, získali opravdu kvalifikované rady a doporučení pro výběr vhodného typu a konfigurace tlumičů - pro toho konkrétního zákazníka a jeho jízdní styl a charakter cest, zátěž atd.

Další informace:
Pokud se chcete informovat na nabídku tlumičů Touratech Suspension, můžete si jí prohlédnout na tomto odkazu v našem shopu.
V tomto článku si můžete přečíst rozhovor týkající se výběru tlumičů na cestovní endura a důvody, proč zvolit Touratech Suspension oproti jiným značkám. Odkaz na článek najdete zde.
A v tomto článku na našem webu najdete přehled všech vyráběných typů a modelů tlumičů Touratech Suspension v češtině-

Veškeré informace o tlumičích Touratech Suspension vám také rádi podají naši specialisté:
Milan Holý, tel. 602 100677, milan.holy@touratech.cz
Tomáš Kocanda, 602 349970. tomas.kocanda@touratech.cz

Touratech CZ
www.touratech.cz
www.facebook.com/touratech.cz

Žádné komentáře: